Bikinitrusser: Hvilken model er din favorit?

Skal du på ferie i sydens tropiske klima under høj sol og palmer, eller i sommerhus i Danmark ved én af landets mange strande? Kan du ikke få nok af sommersæsonen, hvor du får en dejlig solbrun kulør og endelig kan vise dine lækre stænger frem igen? Der er rigtig mange gode grunde til, hvorfor så mange hopper i badetøjet! Når vi kvinder gør det, er det dog vigtigt for os, at vi er tilfredse med det vi ser i spejlet, inden vi kan slappe af og nyde at solbade på stranden eller svømme i vandet. Det er nemlig rigtig vigtigt for os, at det bringer det bedste frem ved vores former, ved at sætte fokus på de rette steder på kroppen. Vores badetøj skal nemlig kunne udtrykke vores personlighed og få os til at føle os unikke. Derfor bestræber vi os efter, at alle kvinder kan finde lige det de ønsker. Vi har et bredt sortiment af flere forskellige modeller og typer af badetøj, og herunder, bikinitrusser. Om du ønsker højtaljede- eller lavtaljede bikinitrusser, bikinitrusser der dækker ballerne helt, halvt eller slet ikke, så kan du finde det her! Hos Hunkemöller kan du vælge mellem et hav af forskellige styles og pasformer. Det samme gælder farver og design, hvor du finder et væld af nuancer og toner, som du frit kan mix og matche med lige den bikinioverdel du ønsker.

Vi har lavet dette overblik med alle de forskellige bikinitrussemodeller, så du kan finde ud af, hvilken type du bedst kan lide. Vælg mellem klassiske modeller til mere flirtende modeller - valget er dit! Der findes så mange forskellige bikiniunderdele at det kan være svært at vælge den der passer dig bedst, og derfor skal alle have muligheden for at kende forskellen på de forskellige styles og typer. Du finder oversigten nedenfor, så du nemt og hurtigt kan se forskel, og vælge netop din favorit bikiniunderdel! Scroll ned for at se vores oversigt. Husk også at tjekke bikinioverdelene ud. Her kan du både finde matchende bikinitoppe eller vælge at mixe det med en overdel i en anden farve eller mønster. Du kan købe sæsonens trendy modeller online eller besøge én af vores fysiske butikker landet over.

Sexy fit

Brazilian

Forsiden af en Brazilian bikinitrusse har et helt et klassisk trussesnit, men bagpå dækker den mindre end almindelige bikinitrusser. Den er højt skåret og viser lidt mere af ballerne, hvilket gør, at den er en mere sexet udgave af for eksempel Rio trussen. På grund af den høje skæring, bliver dine ben også længere at se på!

brazilians

Bikini g-strenge

En g-streng er en t-formet trusse, og i dette tilfælde er det lavet af kvalitetsstof, som gør den yderst velegnet til at bade i. G-strengsmodellen dækker ikke særligt meget bagpå og er perfekte hvis du ikke vil have synlige tanlines når du har undertøj på. De kræver en god mængde selvtillid, da du viser det meste af din numse.

bikinitrusser

Flirty fit

Tangatrusse

Denne bikiniunderdel har tykke snore på siden, som gør det let at justere den. Dette er den perfekte bikiniunderdel hvis du er ude efter at blive solbrun, da den giver mindre tanlines! Denne model er dog ikke den mest velegnede, hvis du har planer om en masse strandaktiviteter.

Tangatrusser

Cheeky bikiniunderdel

Denne bikiniunderdel lever op til sit navn! En cheeky bikinitrusse har en V-form og giver et flot og feminint look. Denne type dækker mindre end en almindelig bikiniunderdel og viser mere af dine balder. Modellen er perfekt, hvis du ønsker, at dine ben skal se lange ud og hvis du vil vise lidt hud!

bikinitrusser

Højtaljet/folde trusse

Denne trusse er en højtaljet bikinitrusse, som dækker maven og skaber en smallere talje. Den højtaljede foldeunderdel kan du enten bruge som almindelig underdel eller som højtaljet. Denne bikinitype er perfekt hvis du vil dække din mave og/eller fremhæve din talje.

Højtaljet bikinitrusse

Regular fit

Rio bikiniunderdel (klassisk trusse)

En Rio bikinitrusse er en helt almindelige trussemodel. Det er en trusse, der sidder tæt, med korte ben, som dækker dine baller og hofter helt. Den kommer i forskellige modeller; som en højtaljet model (sidder over hofterne) og en lavtaljet model (sidder under hofterne). Vælg denne bikinitrusse, hvis du vil have nok tildækning. Det er en ægte klassiker der passer til alle.

bikini trusser

Bikinishorts

Denne type bikinitrusse ligner tætsiddende shorts og dækker meget. Perfekt hvis du skal være meget aktiv. På grund af dens pasform er denne type trusse meget behagelig at have på og bruges af kvinder i alle aldre. Denne model findes i en lav model og en lidt mere “flirtende” model (som viser en lille smule af ballerne).

bikinitrusser