Bikini bottom Modeller

Hvor vi elsker at gå på stranden og have en dag til afslapning i solen! Men hvor irreterende er det når man ikke kan slappe af, fordi man føler at man har den forkerte bikini underdel på? Der findes så mange forskellige bikini underdele at det kan være svært at vælge den der passer dig bedst. Det er det, selv hvis du kender forskellen på de forskellige styles og typer. Intet problem, vi er her for at hjælpe dig! Nedenfor finder du en oversigt over de forskellige bikini underdele Hunkemöller tilbyder så du nemt kan se forskel og vælge netop din favorit bikini underdel!

Sexy fit

Brazilians

Bagsiden sidder højere for at fremvise din numse og den har ofte et lavt snit så den sidder under din hofte. Det er typen du bør vælge hvis du har givet den max gas med squat og vil fremvise dit hårde arbede.

brazilians

Bikini g-strenge

Bikini g-strenge ligner bh g-strenge og dækker ikke særligt meget. G-streng er perfekte hvis du ikke vil have synlige tanlines når du har undertøj på. De kræver en god mængde selvtillid da du viser det meste af din numse.

bikini trusser

Flirty fit

Tanga trusse

Denne bikini underdel har stropper på siden, som gør det let at justere den. Dette er den perfekte bikini underdel hvis du er ude efter at blive solbrun, da den giver mindre tanlines! De er ikke så egnet hvis man vil lave strand aktiviteter.

Tanga trusse

Cheeky bikini underdel

Denne bikini underdel lever op til sit navn! En cheeky bikini underdel har en V-form. Denne type dækker mindre end din almindelige bikini underdel og viser mere af dine balder. Denne bikini underdel er perfekt hvis du vil få dine ben til at se lange ud og hvis du vil vise lidt hud!

bikini trusser

Højtaljet/folde underdel

Det er en højtaljet underdel, som dækker maven og skaber en klarere talje. Folde underdelen kan du enten bruge som almindelig underdel eller som højtaljet. Denne bikini underdels type er perfekt hvis du vil dække din make og/eller fremhæve din talje.

Højtaljet underdel

Regular fit

Rio underdele (Klassisk trusse)

Disse underdele ligner almindelige trusser. Den er bredere ved hoften og dækkere bedre. Vælg denne bikini underdel hvis du vil have nok tildækning. Det er en ægte klassiker der passer alle.

bikini trusser

Bikini Shorts

Denne type underdel ligner shorts og dækker meget. Perfekt hvis du skal være meget aktiv.

bikini trusser