Alle Bh'er

Shop

Bralettes

Shop

E+ Bh'er

Shop

Bh'er uden Bøjle

Shop

Lingeri Sæt

Shop
Love it. Wear it. Share it!

Tag @hunkemollerog del din stil

Se galleri

Hjælp &
for-you

Det perfekte bh fit

Læs mere

Selvsiddende Bh'er

Læs mere

Første BH

Læs mere

Stort udvalg af velsiddende bh’er til enhver anledning

Gå på opdagelse blandt mange forskellige bh’er, og vælg netop den model der passer perfekt til dig! Om det er til hverdag, sport, hjemmehygge, fest, en fræk overraskelse til din partner eller en amme bh, er du det helt rette sted. Pasform, komfort og den korrekte støtte er helt essentielle, for at du føler dig godt tilpas, og vi har det hele.

Hos Hunkemöller finder du et stort udvalg af fine, behagelige og multifunktionelle bh'er. Vores mål er, at enhver kvinde skal kunne finde sin favorit bh i vores sortiment. Uanset om du foretrækker farverige modeller med push-up-effekt, klassiske bh'er med lidt eller helt uden vattering, bh’er med bøjle eller den meget populære bralette model, som er uden bøjle, har vi noget for dig. Vores push-up bh’er og maximizer bh’er er for eksempel fantastiske til alle, som ønsker et ekstra løft. Den selvsiddende bh er perfekt til kjoler med bar ryg, og bh’er med aftagelige stropper er det helt rette valg for dig, som ønsker at din bh har flere funktioner.

 

Ikke sikker på, om du målte rigtigt?

Hvis du er usikker på din størrelse, er du velkommen til at komme forbi en af vores mange Hunkemöller butikker og få taget dine mål. Du kan også til enhver tid bruge vores online bh-guide, der har hjulpet kvinder verden over med at finde den rette bh-størrelse. Alle kvinder fortjener at føle sig flot og feminin, samtidig med at brysterne får den rette støtte og din krop får en maksimal komfort. Leder du efter din første bh, så hjælper vi dig godt på vej med nogle gode tip til dig!

Se også vores helt nye kollektion af bh’er i store skålstørrelser. De fås i forskellige farver og mønstre, men også i basismodeller som passer perfekt under t-shirts og toppe. Find matchende trusser for at få et komplet look.