Bikinitoppe: Find den perfekte model til dig 

Sol, vand og strand: Vi elsker sommer! Vi kan ikke få nok af den varmeste sæson på året, hvor vi får en fin solbrun kulør og endelig kan vise vores lækre stænger frem igen. År efter år bliver vi mindet om, hvor meget vi kvinder bare elsker at shoppe nye bikinier. Det er vigtigt, at det bringer det bedste frem, ved at sætte fokus på de rette detaljer og give den nødvendige støtte. Vores badetøj skal kunne udtrykke vores personlighed og få os til at føle os unikke. Derfor er det enormt vigtigt for os, at alle kvinder kan finde lige det, de ønsker. Vi har et bredt sortiment af flere forskellige modeller og typer af badetøj som rummer alt fra bikinier og badedragter til tankinier. Her kan du se alle de mange forskellige bikinimodeller og udvælge dine favoritter. Er du også interesseret i at forstå de forskellige typer af bikinitrusser? Tjek da vores guide ud til forskellige typer bikinitrusser.

Bikinitoppe

Balconette bikini

Ligesom bh'en af samme navn har en balconette bikini-top løse skåle, der er skåret lidt lavere vandret. Hos Hunkemöller finder du et stort udvalg af balconette bikinier. Uanset om du ønsker ekstra løft med fyld, en push-up effekt for et fyldigere look, eller en naturlig silhuet uden fyld - vælg balconetten, der passer perfekt til dig og din krop!

Køb balconette bikinier

Plunge bikini

Plunge bikinien er en sand blikfang med en dyb udskæring. Ønsker du ekstra løft og støtte? Vælg så en plunge bikini med fyld. Foretrækker du en naturlig silhuet uden fyld? Det kan også lade sig gøre! Med en unpadded plunge bikini nyder du optimal bevægelsesfrihed og et subtilt look. Ønsker du en ekstra push-up effekt for en fyldigere barm? Vælg da en push up plunge bikini med geniale polstring og løftende detaljer.

Køb plunge bikinier

Demi bikini

Demi bikinien er et populært valg for kvinder, der leder efter en bikini, der er både sexet og subtil. Demi bikiniens skåle dækker det meste af overkanten af brystet, hvilket giver en smuk, naturlig lift og støtte. Demi bikinier findes i to varianter: med og uden fyld.

Køb demi bikinier

Full cup bikini

Full cup-bikinien er det perfekte valget for kvinner med større skålstørrelse. Koppene på en full cup-bikini dekker hele brystet, og gir dermed maksimal støtte og komfort. Full cup-bikinier finnes i forskjellige modeller, farger og mønstre, slik at du helt sikkert finner en som passer perfekt til din stil.
Kjøp Full cup bikini

Trekantsbikini

Trekantsbikinien er en velkendt klassiker - formentlig den mest populære bikinioverdel blandt alle modellerne. Toppen er trekantsformet, og justeres let ved at binde snorene rundt om brystkassen samt rundt om nakken. Det gør det nemt at få en jævn kulør i solen, da snorene oftest er tynde og der er ingen stropper på skuldrene til at give dig mærker, når du bliver dejlig solbrun.

Køb trekant bikinier