Bikinitoppe: Find den perfekte model til dig 

Sol, vand og strand: Vi elsker sommer! Vi kan ikke få nok af den varmeste sæson på året, hvor vi får en fin solbrun kulør og endelig kan vise vores lækre stænger frem igen. År efter år bliver vi mindet om, hvor meget vi kvinder bare elsker at shoppe nye bikinier. Det er vigtigt, at det bringer det bedste frem, ved at sætte fokus på de rette detaljer og give den nødvendige støtte. Vores badetøj skal kunne udtrykke vores personlighed og få os til at føle os unikke. Derfor er det enormt vigtigt for os, at alle kvinder kan finde lige det, de ønsker. Vi har et bredt sortiment af flere forskellige modeller og typer af badetøj som rummer alt fra bikinier og badedragter til tankinier. Her kan du se alle de mange forskellige bikinimodeller og udvælge dine favoritter. Er du også interesseret i at forstå de forskellige typer af bikinitrusser? Tjek da vores guide ud til forskellige typer bikinitrusser.

Bikinitoppe

Trekantsbikini

Trekantsbikinien er en velkendt klassiker - formentlig den mest populære bikinioverdel blandt alle modellerne. Toppen er trekantsformet, og justeres let ved at binde snorene rundt om brystkassen samt rundt om nakken. Det gør det nemt at få en jævn kulør i solen, da snorene oftest er tynde og der er ingen stropper på skuldrene til at give dig mærker, når du bliver dejlig solbrun.

Trekantsbikinier

Bandeau-bikini

Denne bikinioverdel har ikke almindelige bikinistropper, men en strop, som du kan binde om nakken. Perfekt bikini til solbadning, for ligesom med trekantsbikinien får du ikke hvide aftegninger på skuldrene, når du solbader. Denne bikini er super fin og behagelig og så kan man ofte tage stopperne af bandeau-modellen, så du ikke får mærker efter stropperne overhovedet.

Bandeau-bikinier

Bikini med bøjle

Som navnet antyder, så har denne bikini bøjler. Dette er med til at give en flot form og ekstra støtte til alle, der vælger denne model, da den stort set føles som at have en almindelig bh på. Den holder brysterne på plads og egner sig særdeles godt til kvinder med større barme. Dans på stranden eller hop i vandet uden bekymringer. Nyd friheden ved at kunne bevæge dig helt ligesom du ønsker.

bikinitoppe

Balconette bikini

Ligesom en balconette bh, så har balconette bikinien separate skåle med en lavere horisontal udskæring. Dette giver et super feminint og stilfuldt look, samtidig med, at denne model giver god støtte og support til dine bryster, når du er ude og bade på stranden eller i svømmehallen.
bikinitoppe

Stropløs bikini

Denne bikinioverdel har ingen stropper (eller aftagelige stropper). Det er en favorit til solbadning, da dine bare skuldre kan få den maksimale kulør, uden hvide mærker fra stropper. Samtidig har den en bred omkreds og bøjler, hvilket gør, at den stadig formår at give god støtte til din barm. Føl dig tilpas både når du ligger og solbader, samt når du svømmer.

bikinitoppe

Halterneck bikini

En halterneck bikini har tykke bikinistropper, som du binder (eller klipser) sammen i nakken. Det giver ekstra støtte og en pæn kavalergang. Den fås ofte også med bøjle, hvilket er med til at give ekstra støtte til både større og mindre bryster. Det er en super flot og feminin model, som sikrer et fantastisk look til de fleste kropstyper.
bikinitoppe

Push-up bikini

En push-up bikini har ekstra vattering, og giver dine bryster et ekstra boost, samtidig med at den skaber mere volumen! Denne bikinimodel er formet og giver en flot og feminin figur. Det er et rigtig godt valg for alle, der ønsker at tilføje kurver og former til kroppen, når man skal ud og bade.
push-up bikinitoppe

Tankini

En tankini er en top, som dækker maven og går helt ned til trusserne. Det er lidt som en todelt badetragt. Denne model er ideel til at skjule maven og føle sig mere klædt på, hvis man ønsker at beskytte kroppen mod solen eller bare ikke ønsker, at vise maven frem. Få et smigrende og super feminint look med en tankini.
tankinier

Bikinitoppe

Shop