Monokini

Er du på udkig efter en fashionabel badedragt? Eller er du på udkig efter noget anderledes? Så har vi gode nyheder! Monokinien er badedragtstrenden denne sommer!

Hvad er monokinis?

En monokini er dybest set en bikini top og bund syet sammen. Det minder meget om en almindelig badedragt. Forskellen ligger i, at den ikke dækker hele din krop, så det er den sexede version af en badedragt.

hvad der gør monokinien så fashionable.

Måden som de to dele er syet sammen på er. Toppen er ofte fastgjort til bunden ved hjælp af et tyndt stykke stof, så monokinier har ofte sexede udskæringer.<

Monokinien fremhæver dine kurver og skaber øjeblikkeligt et feminint og fashionable look! Afslut dit strand look med de rette accessories og strand tøj . Eller se vores badetøj eller nye bikini kollektion !

Tip: En monokini er også den perfekte top, at have på til festivaler eller til en strand fest! Ligesom en body, kan du let bære en monokini, som en daglig top. Lav et fashion statement og ifør dig en monokini som dit festivals outfit! Kombiner din monokini med et par søde jeans eller en kort nederdel og giv et twist til dit outfit!!