Alle bh'er

Shop

BH Tips & Tricks

Vi kvinder ved alt om bh'er! Vi kan ikke leve med eller uden dem... Derfor har vi disse 7 bh tips og tricks til dig. Se dem her!

1. Ny bh? Bær din bh på den løseste krog.
Din bh kan strække sig over tid, især hvis du bruger den ofte. Derfor er det bedst, at bære din nye bh på den løseste krog. Hvis bh'en skulle begynde at strække, kan du gøre den strammere, når det er nødvendigt.

2. Brug et fashion clip til at holde dine stropper sammen.
Dette er ideelt, hvis du vil have en racerback-top eller kjole på uden at skulle investere i en racerback-bh. Har du ikke etfashion clip? Brug da en papirclips.

3. Graver dine bh stropper i skuldrene? Så er silikone bh skulderpuder noget for dig!
Alle hader bh stropper, som graver i skuldrene! Vi har set mange bh tips, som nævner at man kan bruge trusseindlæg (?!) for, at forhindre ens bh stropper i, at grave i skulderen. Vidste du at er der er en bedre løsning? Brug et par skulderpuder! Disse kan placeres nemt på dine skuldre og løser problemet!

4. Brug en vaskepose, hvis du vil have, at dine bh'er holder længere.
Den bedste måde, at vaske dine bh'er på er i hånden, men selvfølgelig har vi ikke altid tid til, at gøre dette (eller føler for det). Løsningen: Brug envaskepose. På denne måde skader du ikke din bh (og dit andet tøj).

5. Lav en almindelig bh til en stropløs bh.
Er din stropløse bh til vask? Brug en almindelig bh, som en stropløs bh! Hvordan? Find en almindelig bh med aftaglige skulderstropper og bring disse foran på maven og hook dem sammen på bagsiden af din bh .

6. Brug din klæbende bh til at skabe den perfekte kalavergang!
Brug dinselvsiddende bh(klæbende bh) til, at skabe mere kavalergang. Anvend den klæbende bh, som ekstra fyld i bh'en (eller tjek disse tips for, at få dine bryster til at se større ud)!

7. Ønsker du at bære en bralette, men vil ikke fremhæve dine brystvorter? Brug nipple covers!
Du bruger normalt nipple covers >, som en bh-løsning, men du kan også bruge dem, som en løsning til ovenstående problem. En alternativ løsning: Brug fyldet af en bikini top (hvis den har aftageligt fyld)!