Bh tips til større bryster

Når man har en stor barm, kan det være svært at finde den rigtige bh. Det er ikke kun vigtigt, at man bruger den rigtige bh størrelse >, det er også vigtigt at have det rette fit, som giver dig den støtte, du har brug for. Læs vores bh tips og se hvilke elementer, der er vigtige, når du leder efter en bh til en større barm zoekt.

Tip 1: bh med en bred omkreds

Vidste du at omkredsen på bh’en er den del af din bh, der giver mest støtte? En bh med en bredere omkreds vil give endnu mere støtte og komfort. Det er en perfekt bh til en større barm, da den også forhindrer, at dine bryster gnider sig mod huden under barmen.

Tip 2: Full cup bh

En Full cup bh dækker storset hele barmen. Det er ikke kun behageligt fordi brysterne kan være inde i skålen, men det forhindrer også at brysterne flyder over skålene og skaber et firdobbelt bryst.

Tip 3: Bh med brede stropper

Stropperne holder det hele på plads, men de giver også støtte til barmen. Hvis du har en større barm, er det en god idé at vælge en bh med brede stropper, da de ter mere behageligt at have på end tynde stropper. Særligt fordi bredere stropper ikke gnaver sig ned i huden på samme måde.

Tip 4: Bh med ekstra stivere i siden

De ekstra stivere i siden af bh’en giver en bedre støtte. De er placeret ved siden af bøjlerne og skubber dine bryster en anelse fremad, så bøjlerne sidder korrekt under brysterne. De hjælper også med at forhindre bøjlerne i at stikke dig i siderne.

Grote maten bh's

Tip 5: En minimizer bh

Når du vil have din barm til at synes mindre, så prøv en minimizer bh. Denne bh dirigerer barmen mod brystbenet i stedet for fremad. Bh’en er perfekt, hvis du vil gå med en skjorte, hvor knapperne åbner sig med en almindelig bh.

shop