Push-ups & Maximizers

Shop

Sådan får du din barm til at se større ud

Nogle gange vil man gerne have større bryster. Enten fordi man vil have en bluse på med en dyb v-hals, eller bare fordi man føler sig mere selvsikker. Årsagerne til at man ønsker sig større bryster kan være mange, men uanset hvad er det godt at vide, hvordan man får sine bryster til at se større ud, lige når man ønsker det. Der findes masser af bh’er, der kan klare dette. ;"> Hvilke af dem er de mest effektive? Vi har udvalgt 4 typer bh’er, der giver din barm et boost og får dem til at se større ud med det samme. Se hvilken bh der passer dig bedst!

Push up bh’en med skum eller gele indlæg

Den mest almindeligt kendte bh, der får brysterne til at se større ud, er den klassiske push up bh. Som du kan høre på navnet, så giver bh’en barmen et løft og skaber en kavalergang ved at skubbe brysterne sammen. En god push up bh kan få dine bryster til at se en skålstørrelse større ud! Det skyldes den ekstra vattering i den nederste del af skålene. Vi har to typer af push up bh’er: ‘the crush’ en ‘the flirt’. Both bras have the same effect, the only difference is that ‘the crush’ has a foam filling and ‘the flirt’ has a gel filling. So preference depends on what you like to wear best.

Shop

Maximizers

Shop

Maximizer push up bh’en

Maximizeren er den perfekte bh til dig, der vil have endnu mere push up! Bh’en får dine bryster til at se 2 skålstørrelser større ud! En maximizer har samme effekt som en push up bh: den løfter brysterne, skaber kavalergang og mere volumen. Forskellen mellem en almindelig push up og en maximizer er mængden af fyld. En maximizer har ikke kun ekstra fyld i bunden af skålene, men også i siderne og toppen. Det giver det perfekte løft til din barm!