Push-ups & Maximizers

Shop

Sådan får du din barm til at se større ud

Nogle gange vil man gerne have større bryster. Enten fordi man vil have en bluse på med en dyb v-hals, eller bare fordi man føler sig mere selvsikker. Årsagerne til at man ønsker sig større bryster kan være mange, men uanset hvad er det godt at vide, hvordan man får sine bryster til at se større ud, lige når man ønsker det. Der findes masser af bh’er, der kan klare dette. ;"> Hvilke af dem er de mest effektive? Vi har udvalgt 4 typer bh’er, der giver din barm et boost og får dem til at se større ud med det samme. Se hvilken bh der passer dig bedst!

Push up bh’en med skum eller gele indlæg

Den mest almindeligt kendte bh, der får brysterne til at se større ud, er den klassiske push up bh. Som du kan høre på navnet, så giver bh’en barmen et løft og skaber en kavalergang ved at skubbe brysterne sammen. En god push up bh kan få dine bryster til at se en skålstørrelse større ud! Det skyldes den ekstra vattering i den nederste del af skålene. Vi har to typer af push up bh’er: ‘the crush’ en ‘the flirt’. Both bras have the same effect, the only difference is that ‘the crush’ has a foam filling and ‘the flirt’ has a gel filling. So preference depends on what you like to wear best.

Shop

Maximizers

Shop

Maximizer push up bh’en

Maximizeren er den perfekte bh til dig, der vil have endnu mere push up! Bh’en får dine bryster til at se 2 skålstørrelser større ud! En maximizer har samme effekt som en push up bh: den løfter brysterne, skaber kavalergang og mere volumen. Forskellen mellem en almindelig push up og en maximizer er mængden af fyld. En maximizer har ikke kun ekstra fyld i bunden af skålene, men også i siderne og toppen. Det giver det perfekte løft til din barm!

Den stropløse maximizer bh

Maximizeren findes også som stropløs. Den stropløse model har den samme effekt som en almindelig maximizer. Derfor får den også barmen til at se 2 skålstørrelser større ud pga. den ekstra vattering. Den stropløse maximizer bh er den perfekte løsning, hvis du gerne vil have større bryster og en bh uden stropper. Nu kan du have stropløs kjole eller top på og stadig få en fantastisk push up effekt.

Shop

Gele indlæg

Du kan også bruge gele indlæg til midlertidigt at få barmen til at se større ud. Gele indlæg kan placeres under brystet i din bh. De skaber en ekstra push up effekt og giver mere kavalergang. Når du har gele indlæg på kan det få brysterne til at se 1 skålstørrelse større ud. Husk på at de kun kan benyttes i bh’er med bøjle, da de vil falde ud af bh’er uden bøjle.

Shop

Nu ved du, hvilke bh’er du skal bruge til at få din barm til at se større ud, og måske har du allerede fundet din favorit. Så giv din barm et løft! Ved du ikke hvilken størrelse, du skal bruge? Find din perfekte størrelse med dette nemme værktøj! Vidste du, at der også findes badetøj, der får barmen til at se større ud? Der findes bikini toppe med maximizing og push up effekt. Der findes endda specielle vandafvisende gele indlæg, som du kan bruge i din bikini top! Så nu kan du nyde både solen og en mere fyldig barm! Shop vores badetøj hier her.