Min første bh

Vi har alle været der (eller vil opleve det før eller senere): du har brug for din første bh. Du føler dig måske flov omkring det og har ingen ide om hvad du nu skal gøre. Ud at shoppe bh'er med mor? No way! Du er ikke sikker på, hvordan du skal gribe situationen an, men vi kan sagtens forstå, at du først vil undersøge lidt på egen hånd. Derfor er vi kommet frem til disse tips for at kunne hjælpe dig. Og hvis vi kan give dig et tip at starte ud med, så kan du altid spørge om hjælp fra din mor. Hun bærer højst sandsynligt en bh selv, så hun vil ikke blive overvældet, hvis du beder hende om hjælp!

Nogle piger kan slet ikke vente til de skal shoppe efter deres første bh, fordi de synes det er cool eller fordi deres veninder også går med bh. Men andre finder det en smule pinligt, at begynde at gå med bh da de nogle gange er den første i klassen, som har brug for en.

Men ved du hvad? Det er absolut helt normalt at gå med bh. Enhver pige har behov for en og når du bliver ældre vil du se, at det faktisk er sjovt at shoppe efter bh'er! Der er slet ingen grund til, at føle sig flov. Og vi har alle øjeblikke, hvor vi ikke er tilfredse med vores bryster (også voksne.) Men vi har dem alligevel, så vi kan lige så godt nyde at shoppe efter bh'er!

Hvornår har du brug for din første bh?

Det er forskelligt fra person til person, hvornår du har brug for din første bh, så det er ikke noget der bestemmes efter alder. Enhver krop vokser og udvikler sig i sit eget tempo. Så hvornår har du brug for en bh? Når du ikke føler dig komfortabel uden en, hvis du kan se dem igennem dine trøjer og t-shirts eller hvis de begynder, at gøre ondt når du går eller dyrker sport. Så er øjeblikket kommet hvor man skal begynde at gå med en bh.
BH's

Hvilken bh størrelse har du brug for?

75 A, 80B, 85C.. Det er ligesom et hemmeligt sprog! En bh størrelse er dog ikke mere kompliceret, hvis du ved hvordan man læser det. Numrene repræsenterer bryststørrelsen under dine bryster. Hvad med bogstavet? Bogstavet repræsenterer din skål størrelse og relaterer sig til størrelsen af dine bryster. A står for en lille størrelse, mens F repræsenterer en større størrelse.

Du kan få dig sig målt i en Hunkemöller butik og finde frem til, hvilken bh størrelse du har brug for. Vi kan forstå at dette kan virke skræmmende, så vi har også en online guide på, hvordan du kan måle din egen bh størrelse. Med denne video tutorial og dette specielle værktøj er det let at finde frem til den rette bh størrelse til dig! Tip: Spørg din mor om hjælp, hun kender sikkert vejen rundt omkring et målebånd!

Hvad skal du være opmærksom på når du køber din første bh?

Det allervigtigste at have for øje omkring din første bh er, at den bør være komfortabel. Dine bryster vokser og de kan blive mere følsomme. Komfort er derfor vigtig! (hav for øje, at du også først skal vendes til at gå med en bh, dette er helt normalt). Det er også vigtigt, at din første bh giver dig den helt rette støtte. Mange piger starter derfor ud med en bh uden bøjler og bløde skåle.
Basis bh's

Alle Bh'er

Shop

Hvor kan du købe din første bh?

Du kan købe din første bh i en butik sammen med eksempelvis din mor. Fordelen ved at gå til en faktisk butik er, at de butiksansatte kan hjælpe dig med, at finde frem til din første bh og komme med gode råd undervejs.

 

Din første bh bør passer dig helt perfekt, den bør derfor ikke være for stram og bør dække dine bryster ordentligt. Hvis du gerne vil vide præcis, hvordan en bh skal passe dig, kan du tjekke denne side ud! Men hvis du føler det er for skræmmende, at købe din første bh i butikken kan du også altid købe den online. Brug dette værktøj til at finde din bh størrelse og bed eksempelvis din mor med, at hjælpe dig med at bestille din bh online. På denne måde kan du prøve bh'en hjemme i dit eget værelse og se, hvad der føles komfortabelt. Tip: prøv med forskellige bh'er så du kan sammenligne og finde frem til, hvad der føles mest rigtigt. Du kan nemt returnere eller bytte de bh'er du ikke vil have.