7 tips til at købe en bh

Goede bh kopen

 1. Luk bh’en på det løseste sæt kroge.
 2. Hvis bh’en giver sig over længere tid, så kan du altid skifte til et strammere sæt kroge, så du kan gå længere med den.

 3. Vent hellere med at shoppe bh’er, når du har menstruation.
 4. Hvis du har din menstruation, så er det muligvis en god idé at vente med at købe bh’er. Dine bryster kan være mere fuldige og følsomme under menstruation, så du køber måske en forkert størrelse.

 5. Tjek bøjlerne.
 6. Bøjlerne skal side perfekt under brysterne. Den inderste del af bøjlerne skal hvile midt på brystbenet, og den ydre del skal passe rundt om brystet. Hvis bøjlerne presser nogle steder på brystet, så bruger du højst sandsynligt den forkerte størrelse.<

 7. Sæt to finger mellem omkredsen og ryggen for at tjekke størrelsen
 8. Omkredsen skal ikke glide op på ryggen, men skal heller ikke skære ind i huden. Hvis du kan få 2 fingre ind mellem omkredsen, så har du den rigtige bh på.

 9. Tjek skålens pasform.
 10. Skålene skal ikke gabe, men brysterne skal heller ikke flyde over kanten.

 11. Når du er i tvivl, så spørg om hjælp!
 12. Når du er i tvivl omkring din bh størrelse, så kan du nemt besøge en butik og blive målt. Spørg personalet om de kan hjælpe med at finde din bh størrelse. De gør det hver dag! En ansat kan også hjælpe dig med at finde dit favorite fit eller give gode tips. Hvis du køber en bh i butikken er det også nemmere at prøve det forskellige fits, og finde den der passer dig bedst!

Vi håber du kunne bruge vores tips! Hvis du vil vide om din bh passer, så se denne artikel. Eller hvis du leder efter mere bh inspiration så kan du besøge denne side. Vil du hellere på shopping? Se vores  nyeste kollektion!