Open the menu
 • Lingerie
 • bh
 • trusser
 • nattoj
 • pyjamas
 • bodyer
 • brazilian
 • shapewear

 • HJÆLP & RÅDGIVNING


 • bra fit guide
 • vaskeanvisninger
 • sexy shapes
 • Forkæl dig selv med det perfekte undertøj 

   

  Undertøj er en essentiel del af enhver kvindes påklædning uanset anledningen. Uanset alder er undertøj noget af det man bruger allermest både til hverdag og i weekenden. Man kan hurtigt blive fanget i at tænke undertøj som noget meget praktisk men det perfekte undertøj kan altså gøre underværker for din selvtillid og udstråling. Hos Hunkemöller har vi derfor et stort udvalg bh’er og trusser samt accessories så der er noget for alle uanset form og stil. Hos Hunkemöller tænker vi undertøj som en af de vigtigste dele af dit outfit og det kan spille en afgørende rolle for dit velvære. Undertøj er ofte noget man har på i længere perioder og man kan opleve ubehag hvis det ikke passer perfekt. Netop derfor går vi hos Hunkemöller meget op i både komfort og kvalitet for alle vores produkter. Du kan derfor med stor sikkerhed finde det perfekte undertøj der kan fuldende dit look uanset størrelse og form. Hvis du er usikker på hvilken størrelse bh du har brug for har vi udarbejdet en bh størrelsesguide så du hurtigt og nemt kan finde den helt rigtige størrelse.   Bredt udvalg af kvalitets undertøj

   

  Hunkemöller er ægte designerundertøj og vi sørger altid at være på forkant med undertøjsmodens udvikling. For at skabe det perfekte undertøj samarbejder vi blandt andet med verdenskendte modeller og sportsstjerner så både bh’er og trusser er velsiddende og designet efter de nyeste trends. Dine valgmuligheder når det kommer til undertøj kan hurtigt blive mange og det kan være svært at vælge, men samtidig er det også fantastisk og giver dig frihed til at sammensætte det helt perfekte look. Når det kommer til undertøj i hverdagen er den simple løsning oftest også den bedste. Vi har derfor et bredt sortiment af både basis bh’er og trusser hvor der er ekstra fokus på komfort og god kvalitet. Til de lidt mere specielle lejligheder hvor du gerne vil forkæle dig selv eller en du holder af, finder du et bredt udvalg af lingeri i mange forskellige forførende, elegante og sexede designs. Undertøj består af meget mere end bh’er og trusser og du finder derfor også hofteholdere og strømpebukser du nemt kan matche for et endnu mere komplet look. Uanset om det er dit hverdags undertøj eller dit mere sexede lingeri kan der være stor forskel på hvilket materialer det er lavet af. For at undgå unødvendig slitage eller at dit undertøj bliver ødelagt er det derfor vigtigt at følge vores vaskeanvisninger.


  Undertøj til enhver lejlighed

   

  Undertøj kan have mange funktioner og alt efter anledningen kan du sammensætte et look der er enten bekvemt, praktisk, elegant eller sexet, mulighederne er uendelige. Når du vælger undertøj er det derfor vigtigt at du tænker over hvad det skal bruges til. Er det bare til normal hverdagsbrug er et par normale tights med stor komfort perfekte. Hvis du derimod skal til fest eller har en date hvor du gerne vil føle dig ekstra sexet og imponere skal du nok gå efter noget lingeri i sexede designs. De mange forskellige typer af undertøj og accessories giver dig også mulighed for at vise din barm lidt ekstra frem enten med push-up bh’er eller pads. Det er også vigtigt at overveje hvad du har tænkt dig at have på udover dit undertøj hvor der for eksempel findes bh’er uden stropper og t-shirt bh’er så det er skjult under tøjet. Har du brug for Shapewear ? Hos Hunkemöller finder du altid det der passer dig bedst. Selvom det er designerundertøj i høj kvalitet kan du helt sikkert finde noget i din pris klasse. Vi gør altid vores ypperste for at yde en god service både online men også i vores mange butikker hvor du altid er velkommen.