Frækt undertøj

Overrask din kæreste, ægtefælle eller date med lidt frækt undertøj til at krydre natten op med, eller forkæl dig selv fordi du nyder selvforkælelse og følelsen af at være fræk og sensuel. Find dine yndlings sæt der passer bedst til dig og din stil, og se hvordan din selvsikkerhed vil vokse.

Private lingeri

Med vores private kollektion vil du helt sikkert få en forførende nat! Vælg et sæt sexet undertøj lavet af blonder eller gå skridtet længere og vælg en fræk body med stropper! Denne forførende overraskelse vil helt sikkert blive værdsat og husket længe efter! Bliv så fræk som du tør og skab mindeværdige øjeblikke.

Sexede ben

Sexede ben? Med de rette strømpebukser eller selvsiddende strømper kan du gøre dit look ekstra sexet! Strømpebukser og selvsiddende strømper er både praktiske til hverdag og samtidig en del af enhver mands fantasi - især når de er kombineret med frækt undertøj, et par stay ups og høje hæle! Overrask din mand eller kæreste med seler og stockings under dit daglige outfit og se vildskaben i hans øjne, når kjolen ryger af.

Private Sæt

Vov dig ud i noget anderledes og føl dig forførende i vores Private Sæt!

Private
bestsellers

Frækt nattøj

Shop

Hvem siger nattøj kun er til at sove i? Skift dit daglige nattøj og PJs ud med en fræk natkjole eller forførende bodydoll! Gør dit look mere sexet på et øjeblik, samtidig med at det er super behageligt at have på (og ikke mindst at sove i). Eller klæd dig på i en lace kimono i stedet for din fluffy badekåbe og se hvad der sker!

Frække trusser

Er din kæreste helt vild med din bagdel? Gør hans/hendes dag til en drøm med et par frække trusser - måske som en del af et frækt sæt undertøj! De kommer i forskellige stilarter og størrelser som. Vælg et par med blonder og stropper eller gå hele vejen med et åbent skridt! Gør det så frækt som du vil – det er dig som bestemmer.

Shop

Glem endelig ikke accessories

Shop

Det har aldrig været nemmere at krydre natten op med frække accessories! Bær en sexet duft eller vær en flirt med håndjern eller håndleds manchetter – Du kan altid prøve at matche det til dit frækkeste sæt undertøj. Vil du være mere kinky? Bær et par brystvorteskjulere eller anskaf dig en pisk fra vores private kollektion!