Rødt lingeri

Shop

Rødt lingeri bringer held

Når du har rødt lingeri på til nytår siges det at bringe held i det nye år. I lande som Spanien og Italien er det gammel overtro at have rødt lingeri på til nytår. Rød er kærlighedens farve, så at have rødt lingeri på vil bringe dig held i kærlighed i det nye år! Hvis du ikke har noget rødt lingeri, så skal du ikke være bekymret! Du kan finde dine favorit varer i rød fra vores sexede røde kollektion Det er ikke kun rart at forkæle dig selv med nyt lingeri, men det er også en fin overraskelse til din kæreste.

Udover Italien og Spanien er der også andre lande, der tror på at farven på dit lingeri vil have en betydning for dit kommende år. Der er masser af farver, der har deres egen betydning. For at hjælpe dig med at finde det rigtige nytårs lingeri, så har vi lavet en oversigt over farvernes betydning!

Gult lingeri: Hvis du har gult på, vil du få rigdom og success.

Hvidt lingeri: Søger du balance i dit liv? Ha’ hvidt på til nytår og så vil du få ro, balance og held.

Grønt lingeri: Når du har grønt lingeri på til nytår bringer det liv og glæde i det nye år.

Blåt lingeri: Hvis du vælger at have blåt lingeri på under dit nytårs outfit, så bringer det godt helbred i det nye år.

Pink lingeri: Leder du efter kærligheden? Tag pink lingeri på! Så får du held i kærlighed i det nye år.

Selv hvis du ikke er overtroisk, så er det sjovt at have noget fint lingeri på til nytår! Et smukt lingeri sæt bliver helt sikkert prikken over i’et på dit fest outfit! Bliv inspireret af alle de lækre varerog ha’ et sexet nytår!