Singles Day

Hvad er Singles Day?

Singlernes dag eller bachelor dag, var tidligere en anti-valentinsdag fejret den 11 november. I dag er det også en dag til shopping. På singlernes dag for du ekstra rabat og specielle tilbud!

Hvornår er det singlernes dag?

Singles Day fejret hver år på den 11 november. Dette gøres på grund af den støre mængder af tallet 1, hvilket symbolisere at være alene i Kina, derfor 11/11!

Singlernes dag rabat!

Hos Hunkemöller fejre vi også singlernes dag and ikke kun for singlerne. Den 11 november modtager alle en speciel Singlernes dag rabat, der virker både i butikkerne og offline. So køb dine favorit hunkemöller produkter på rabat den 11 november! Rabatter afregnes automatis, så du skal ikke gøre noget ekstra for at få den. Singles Day stammer oprindeligt fra Kina, og blev opfundet af 4 single studerende. Dagen bliver fejret den 11 november (11/11) og det er ikke noget tilfælde. Èt talle symbolisere det individuelle. Oprindeligt var det en fest for single mænd, men nu til dags fejret det overalt i Kina!

Hvornår kom det til Danmark?

Singlernes dag finder sted i Danmark, men indtil videre primært online. Der er en del webshops der det seneste år har annonceret for tilbud på Singlernes dag. Ligesom i Kina, er det forventet at dagen fejres med gode tilbud primært online. Også hos Hunkemöller får du ekstra fordele på Singlernes dag, med gode tilbud! Bør dit favorit produkt på tilbud den 11. november.

Er singlernes dag større end Black Firday eller Cyber Monday?

På Singlernes dag modtager man lignende tilbud som på Black Friday og Cyber Monday. Dette varierer selvfølgelig fra butik til butik. Black Friday og Cyber Monday er de stadigvæk de mest populære og der er også flere butikker der deltager på disse mærkedage. Men, singlernes dag er på vej frem og den er kommet for at blive.

Kig på denne side eller vores Facebook side for at få mere information om Singlernes dag rabat. Er du nysgerrig om der er andre rabatter? Så besøg vores specielle rabat side!!

Recommended For you