null

En sports bh til løb

Du har dit løbe outfit klart: En fed sports top, nogle behagelige sports leggings og nogle gode løbesko. Du er næsten klar til start! Der er bare en vigtig del, der mangler i dit outfit: Den rigtige : sportsbh.

Hvorfor skal du bruge en sportsbh, når du løber?

En sportsbh er designet til at give din barm den ekstra støtte, der er behov for under træning. Når du løber laver du flere bevægelser, der påvirker din barm. For hvert skridt du tager, hopper barmen op og ned, især den nedadgående bevægelse har en effekt på din barm. Hvis du har den forkerte sportsbh på (eller endnu værre: Slet ikke nogen på), når du løber, kan dine bryster tabe deres form og begynde at hænge. I det lange løb kan det også påvirke skuldre og nakke, som i sidste ende kan lede til en sportsskade. Desuden er det også mere behageligt at have en sportsbh på til løb, da den holder brysterne samlet.

null

Hvilken sportsbh skal du bruge til løb?

Da løb er en intens sport, så anbefaler vi altid at vælge en sportsbh, der giver den maksimale støtte. Dette råd gælder både for kvinder med en stor eller med en lille barm. For meget støtte kan ikke gøre skade, men det kan for lidt støtte. Hos os er level 3 sportsbh’erne designet til sportsgrene med høj intensitet. Level 3 sportsbh’er giver din barm den bedste støtte.

Level 3 sportsbh’er
null

Sport bh'er

Shop

4 tips om at sports bh’en passer:

 1. En sports bh skal føles strammere end en almindelig bh
  Føles din sports bh meget stram? Det er okay så længe du kan trække vejret og din barm ikke begynder at gøre ondt. En sports bh skal føles strammere end en almindelig bh for at give den bedste støtte. Vi har ofte en tendens til at købe en større sports bh, men når man gør dette mister bh’en sin funktion.

 2. Luk sports bh’en på den løseste krog
  Har sports bh’en kroge? Så sørg for at lukke den på den løseste af dem og tjek at bh’en stadig er stram. På denne måde kan bh’en justeres, når den udvider sig en smule over en længere periode, så du stadig får den optimale støtte.

 3. Bevæg dig! Løb på stedet og hop, mens du prøver bh’en
  For at teste om sports bh’en er behagelig og giver dig den bedste støtte, så løb en lille smule eller lav nogle sprællemands øvelser. Hvis din sports bh holder sig på plads og føles behagelig, så passer den!

 4. Stræk armene og tjek om sports bh’en bevæger sig opad. Gør den det? Så skal den være mindre!
  For at tjekke om din sports bh er stram nok kan du strække armene op over hovedet. Hvis bh’en bevæger sig opad, så skal du bruge en mindre størrelse. Har sports bh’en skålstørrelser? Så er det også en god idé at tjekke pasformen på dem. Passer skålstørrelsen ikke? Så prøv en sports bh I en mindre størrelse. Har bh’en den rigtige skålstørrelse? Så prøv en sports bh med en mindre omkreds og større skålstørrelse.