En sports bh til løb

Shop

Du har dit løbe outfit klart: En fed sports top, nogle behagelige sports leggings et par gode løbesko. Du er næsten klar til start! Der er bare en vigtig del, der mangler i dit outfit: Den rigtige sports bh. Uanset om du er en ung teenagepige, som ønsker at opbygge lidt ekstra muskelmasse og pæne former, eller en moden kvinde som gerne vil strammes lidt mere op, så er behovet for den rigtige sports bh helt det samme - ligegyldigt om du har små eller stor bryster.

Hvorfor skal du bruge en sports bh, når du løber?

En sports bh er designet til at give din barm den ekstra støtte, der er behov for under træning. Når du løber, laver du automatisk flere bevægelser, der påvirker din barm. For hvert et skridt du tager, hopper barmen op og ned, og især den nedadgående bevægelse har en effekt på din barm. Hvis du har den forkerte sports bh på (eller endnu værre: slet ingen på), når du løber, kan dine bryster tabe deres form og begynde at hænge.

Over længere tid kan det påvirke både dine skuldre og nakke, som i sidste ende kan lede til en sportsskade. Desuden er det også mere behageligt at have en sports bh på til løb, da den holder brysterne samlet, giver god støtte og support. Sports bh'er findes også i lækre materialer med behagelige stropper, og i mange forskellige størrelser, modeller, forme og farver, og med formstøbte skåle, push up, indbygget indlæg, bryderryg eller frontlukning. Når du søger den nyeste damemode indenfor sportstøj, så finder du det hos Hunkemöller. Vi sørger nemlig for, at vores kollektioner følger alt fra den flotte forårsmode til efterårsmode indenfor sportstøj.

Sørg også for at matche dit din sports bh med et par pæne træningsbukser eller andre accessories. Om du vil benytte det som løbetøj eller eller anden form for sportstøj er en helt individuel sag, men lige meget hvad, vil du blive glad for at have det som et sæt. Det gør bare noget helt unikt ved humøret, når vi kvinder føler os rigtig godt tilpas i et flot todelt træningssæt eller fritidssæt. Nyd de flotte design, når du dyrker yoga, pilates eller en anden form for motion, i dine yndlingsfarver. Om du ønsker at dyrke fitness i en sort, hvid, rød, grøn, blå eller gu sports bh er underordnet. Vælg blot model, farve, skålstørrelse og den mængde støtte dine bryster har behov for.

Hvilken sports bh skal du bruge til løb?

Da løb er en intens sport, så anbefaler vi altid at du vælger en sports bh, der giver din barm maksimal støtte. Dette råd gælder både for kvinder med en stor eller lille barm. For meget støtte kan ikke gøre skade, men det kan for lidt støtte til gengæld. Hos os er Level 3 sports bh'erne designet til sportsgrene med høj intensitet. Level 3 sports bh'er giver din barm den bedste støtte og er især velegnet til dig med en større barm. Vores kollektion med Level 2 bh’er er specielt udviklet til at støtte bryster i skålstørrelse B-F til sportsgrene med medium intensitet som fitness, spinning og skisport. Vores Level 1 sports bh'er er perfekte til skålstørrelser A-D og er beregnet til sportsgrene med lav intensitet som pilates og yoga.

Level 3 sports bh’er

Sport bh'er

Shop

4 tips til hvordan du vælger den rigtige sports bh

 

1. En sports bh skal føles strammere end en almindelig bh.

Føles din sports bh meget stram? Det er okay, så længe du stadig kan trække vejret og din barm ikke begynder at gøre ondt. En sports bh skal nemlig føles strammere end en almindelig bh for at give den bedste støtte. Dog har vi ofte en tendens til at købe en større sports bh, men gør man dette mister bh’en sin funktion. 

2. Luk sports bh’en på den løseste krog.

Har sports bh’en kroge? Så sørg for at lukke den på den løseste af dem og tjek at bh’en stadig er stram. På denne måde kan bh’en justeres, når den udvider sig en smule over en længere periode, så du stadig får den optimale støtte.

3. Bevæg dig!

Løb på stedet og hop mens du prøver bh’en for at teste, om den er behagelig og giver dig den bedste støtte. Det kan både være en lille løbetur på stedet eller nogle få sprællemandsøvelser. Hvis din sports bh holder sig på plads og føles behagelig, så passer den!

4. Stræk armene og tjek om sports bh’en bevæger sig opad.

Gør den det? Så skal den være mindre! For at tjekke om din sports bh er stram nok, kan du strække armene op over hovedet. Hvis bh’en bevæger sig opad, så skal du bruge en mindre størrelse. Har sports bh’en skålstørrelser? Så er det også en god idé at tjekke pasformen på dem. Passer skålstørrelsen ikke? Så prøv en sports bh i en mindre størrelse. Har bh’en den rigtige skålstørrelse? Så prøv en sports bh med en mindre omkreds og større skålstørrelse.

Husk, at det kan være en god idé at tjekke vores størrelsesguide ud, inden du køber din din nye løbetop. Shop til enhver tid online, eller i en af vores butikker landet over indenfor vores åbningstider.