Planeten

Vi vil gerne beskytte vores jord til de kommende generationer. For at kunne det, gør vi noget ved vores miljøpåvirkning. Hver dag lærer vi nye og mere bæredygtige måder til at producere vores tøj på.

Dette er nogle af de ting, vi gør lige nu.

Emissioner

Vi har udlignet vores udledning af kulstof i vores direkte aktiviteter. Nu arbejder vi på at reducere de udledninger, som vi er hægtet sammen med.

Energiforbrug

Vi har fokus på at reducere energiforbruget i vores hovedkontor, lagre og butikker og at konsolidere vores energiaftaler, så vi kan træffe grønnere valg fremadrettet.

Emballage

Alle vores bøjler er nu fremstillet af genbrugsplast. Vi er også gået fra brug af engangsplastik til plastik, der kan genanvendes. Fra 2024 er vores mål at reducere vores brug af virgin plast i vores emballager og detailforretninger med 75%.

Cirkulær økonomi

Vi stræber efter en mere cirkulær økonomi. En cirkulær økonomi har fokus på færre ressourcer og at bruge disse mere effektivt; at genbruge affald og skabe et produkt, der er holdbart og som kan genanvendes i systemet. Vores mål i 2024 er at have etableret et system for gensalg og genbrug af alt usolgt lingeri fra vores lagre.