Graviditetsundertøj

Hvad er graviditetsundertøj?

Graviditetsundertøj er undertøj lavet til gravide kvinder. Det er lavet af bløde stoffer der kan strække så det tilpasser sit din gravide krop og giver dig den rette støtte. Men vidste du at du også kan have almindeligt undertøj på igennem hele din graviditet? Så længe det sidder behageligt er det intet problem. Hvis du oplver ubehag kan du altid skifte til officielt graviditetsundertøj. Find ud af hvilket undertøj du kan have på som !
 

Hvilket graviditetsundertøj har du brug for?

Vil du have undetøj der er behageligt under din graviditet, så hold øje med hvilket materiale der er lavet af. Er det lavet af bløde materialer? Og endnu vigtigere kan det strækkes? Så burde alt være fint! I forhold til hvilke typer, bør du være opmærksom på følgende:

Brazilians

Brazilians er gode som graviditetsundertøj. De sidder lav på hoften og så presser ikke på mave da de sidder under bulen.
Shop Brazilians

G-Streng

Hvis du stadigvæk føler at de sidder behageligt kan du fortsætte med at bruge g-streng. Sørg for at bruge g-strenge der sidder lav på hoften. Afhængig af hvor hurtigt du vokser, kan du til at starte med fortsætte I dine almindelige trusser.

Trusser uden kant

Som man kan se ud fra navnet har trusser uden kant ingen skarpe kanter og det er præcis derfor denne trusse er så behagelig at have på når man er gravid. Der er ingen kant der kan skære I huden så de er super behagelige at have på!

Eget undertøj:

Efter fødslen plejer man at vende tilbage til din normale størrelse. Hvis det føles behageligt kan man snart begynder at bruge sit almindelige undertøj igen. Måske bør man ikke bruge g-streng til at starte med, da man sikker har brug for hospitalsbind efter fødslen

Tip: Vælg som minimum en størrelse større end dine normale trusse størrelse. På den måde sikre du dig at der er plads til udvidelse.

Høj talje undertøj:

Efter fødslen bør du bruge undertøj der giver dig støtte. Du kan prøve og se om højtaljede trusser føles behagelige. På den må de kan du give din mave mere støtte da de normalt sidder over navlen.

Boxershorts:

Boxershorts er også gode at have på efter graviditet. Specielt hvis du stadigvæk skal have de store hospitalsbind på. Disse passer nemt i et part boxershorts.