Forkæl dig selv med det perfekte undertøj 

Køb nu

2 Bh'er for 329,-

Køb nu

Fortryllende undertøj der bringer selvtilliden frem hos enhver kvinde

Undertøj er en essentiel del af enhver kvindes påklædning uanset anledningen. Om det er hverdag eller en speciel dag, som vil blive mindet længe, er det vigtigt med god støtte og komfort, som samtidig giver det ønskede look i dit valgte outfit. At føle sig godt tilpas i de inderste lag, er den bedste form for selvforkælelse, som giver selvtillid fra morgen til aften. Så find det helt rette sæt undertøj, som matcher din personlighed, og mærk hvordan dit humør vil stråle ud over det sædvanlige. I vores optik er undertøj en af de vigtigste dele af dit daglige outfit, da især komforten kan spille en afgørende rolle for dit velvære, og derfor vægter vi pasform, kvalitet og flot design højt for alle vores produkter. Find derfor det perfekte sæt, der kan komplimentere din personlighed, feminine former og flotte smil. Hos Hunkemöller har vi et stort udvalg af flot, innovativt og funktionelt undertøj i alt fra klassiske dametrusser, vintage brystholdere, til forførende damelingeri i luksus design, som samtidig er frækt, feminint og altid behageligt. Find alt fra bh’er og trusser til et bredt sortiment af lækre accessories - der er noget for alle uanset form og stil.

Forestil dig en virkelig dejlig og blød bh med en dyb udskæring, solid støtte til brysterne og eksklusive detaljer. En forførende bh der sidder lige som den skal uden at være for stram og klemme, eller på anden vis irritere. Match den så med et par flotte blondetrusser med sexede detaljer i samme stil som din foretrukne bh. Måske en balkon bh, push-up bh, stropløs bh eller formstøbt bralette, sammensat med et par sexede tangatrusser, hipster trusser, g-streng, hotpants, boxershorts, eller brazilian trusser. Måske du ønsker et par højtaljede underbukser i samme farve som bh’en, i matchende mønster og materiale, der former ballerne og sidder helt perfekt. Du vælger selv om der skal være en opstrammende effekt, sømløs detalje eller om bh’en skal være med blonderyg, frontlukning eller aftagelige stropper. Valget og sammensætningsmulighederne er uendelige.

Hunkemöller har både flotte og behagelige undertøjssæt, samt sexede lingerisæt, til når du ønsker at føle dig ekstra smuk og fræk. Find et utal af farver og mønstre, som strækker sig fra sort, hvid og hudfarvet, til rød, grøn og blå. Vælg mellem trusser med eller uden blonder, eksklusivt silkelook eller komfortabelt bomuld. Se Hunkemöllers undertøj og find din favorit her!

Pift dit look up med flotte accessories

Match dit lingeri med stilfulde accessories. Tilføj et par super sexede selvsiddende strømper, strømpeholdere, hofteholdere, strømpebånd eller selvklæbende brystvorteskjulere. Tilpas dit undertøj efter behov, såsom hverdag, fest, fræk aften med din partner eller bryllupsnat. Vælg derudover også en sofistikeret kimono til at have på, både med og uden undertøj på.

Undertøj til alle livets mange stadier

Husk altid på, at vi kvinder går gennem mange forskellige stadier gennem livet. Det er helt almindeligt, at man får brug for undertøj i nye størrelser end hvad man er vant til, at man ønsker en minimizer bh, eller en bh som giver et ekstra løft. Det strækker sig fra unge teenage piger uden meget at fylde bh skålen ud med, til unge kvinder som ønsker smart undertøj til hverdag, behagelige bralettes til hjemmehygge, klassiske træningstoppe til sportsaktiviteter, sømløse shapetrusser til byture med veninderne og frækt lingeri med vattering til at vise den feminine figur frem i. Vores barm vokser og hofterne får flotte kurver - nogen taber sig måske. På et tidspunkt bliver mange gravide og får nye behov. Efter graviditeten er der igen behov for nye slags bh’er til når man ammer. Det skal føles rart, give ekstra støtte og være praktisk. Når man når en mere moden alder, kan det være rart med noget opstrammende undertøj eller blot en ny stil. Vi kvinder elsker nemlig forandring. Hunkemöller er med dig gennem alle livets stadier og giver dig de bedste muligheder for at finde lige præcis det du mangler.

Hvis du er usikker på hvilken størrelse bh eller trusser du har brug for, har vi udarbejdet en bh størrelsesguide så du hurtigt og nemt kan finde den helt rigtige størrelse. Vi har også lavet en bh guide og en trusseguide, så du også kan se hvilken type bh og trusser der passer bedst til din stil og til dine former. Du er altid velkommen til at besøge én af vores lingeributikker landet over, for at få gode råd og vejledning om alt der omhandler dit undertøj. Hunkemöllers kollektioner fås både i butikkerne og som online shopping. Køb dine favoritter her!