Playsuit

Playsuit - en sommer musthave!

Et playsuit er en absolut musthave til sommeren! Slut med at spilde tiden og spekulere længe over, hvilket outfit du skal have på: med et playsuit kan du skabe et sødt outfit på et split sekund! På grund af sine korte bukseben er playsuiten det perfekte stykke tøj til de varme sommerdage.

Skab dit eget look!

Ifør dig et playsuit med et par sneakers for et afslappet outfit eller kombiner det med et lækre stilletter for at opgradere et look! Ønsker du stadig at have dit playsuit på om aftenen, når det er mere køligt? Intet problem! Ifør dig et par strømper og du vil være klar. Et playsuit er også et god ide, som outfit til sommerens festivaler.

Så mange muligheder

Du har masser af muligheder, når det kommer til playsuits. Ikke alene kan buksebenene varierer i længden, men der er også mange muligheder når det kommer til ærmerne. Lange ærmer, korte ærmer, stropløs, skulder … Beslutningen er din! Vælg en stropløs model, når du skal til stranden og gå efter et playsuit med lange ærmer til en aften i byen.

 

Playsuit vs. Jumpsuit

Jumpsuit.. Playsuit.. Stort set det samme, korrekt? Mere eller mindre .. Et playsuit er lillesøsteren til jumpsuiten. Forskellen ligger i at: Et playsuit er korte bukseben, mens et jumpsuit har lange bukseben. Så et playsuit er dybest set den korte version af et jumpsuit. Hvilket gør et playsuit perfekt til at have på, når solen er fremme!

Leder du efter mere sommer inspiration? Se hvordan du kan binde din sarong eller find ud af, hvilket undertøj du kan have på under dit hvide tøj! Eller se vores seneste badetøjskollektion!