Bh'er med lukning foran

Push-up bh'er, stropløse bh'er, med eller uden vattering. Når du skal vælge bh er mulighederne nærmest uendelige, og der er et utal af forskellige typer og designs. Her kan du læse mere om og blive klogere på hvad der gør bh'er med lukning foran specielle og pratkiske.

Hvad er en bh med lukning foran?

En bh med frontlukning er en bh, som du kan lukke foran. Normalt lukkes en bh på bagsiden, men disse bh'er har lukningen foran mellem skålene. Så kan du nemt tage din bh af og på.

Shop bh's

Hvorfor bør du bruge en bh med lukning foran?

En bh med lukning foran er praktisk at have på, især hvis det normalt er svært for dig at lukke din bh på bagsiden. Fordi lukningen er på forsiden, behøver du ikke strække dig for at nå ryggen og du kan lukke din bh meget lettere. Ud over dette har vores bh'er med frontlukning en detaljeret ryg, f.eks. bryderryg med blonder. Så: bh'er med med lukning foran er ikke kun praktiske, men også et fashion statement på samme tid!

Sports bh med lukning foran

Vidste du at vi har bh'er med lukning foran der også fungerer som sports bh'er? En sports bh med frontlukning er meget praktisk til øvelser, hvor du ligger på ryggen. Fordi lukningen er foran, ligger du ikke på den og vil derfor ikke blive forstyrret under din træning!

Shop sportbh's