Alt hvad du bør vide omkring graviditets bh'er!

Hvad er en graviditets bh?

En graviditets bh er en bh fremstillet af blødt og elastisk materiale, der passer til din skiftende form. En graviditets bh er specielt designet til at tilbyde mere støtte end din almindelige bh, da den har bredere bh-bånd og stropper. Graviditets bh'er er fremstillet i elastiske tekstiler, så det passer til dine skiftende former. Hvis du køber en graviditets bh, behøver du ikke investere i nye bh'er hver gang dine bryster vokser en smule.

Hvad er forskellen mellem en graviditets bh og en amme bh?

Forskellen mellem de to er det faktum, at en amme bh har specielle skåle, som du kan løsne. På denne måde kan du amme uden at tage din bh af.

Hvornår har du brug for en graviditets bh?

Dette adskiller sig per person, da nogle bryster vokser hurtigere end andre. Vi anbefaler derfor, at du begynder at bære en graviditets bh, når din egen bh ikke passer længere eller føles ukomfortabel. Dine bryster vil højst sandsynligt også blive mere følsomme. En graviditets bh bliver fremstillet i blødt tekstil og giver mere støtte, så det ikke irriterer dine bryster.

Hvordan vælger man den rigtige graviditets bh:

Det vigtigste ved køb af en graviditets bh er, er at graviditets bh'en passer ordentligt og føles behagelig. Det bør ikke føles stramt eller få dine bryster til at spilde ud af skålene.

Hvorfor skal du bære en graviditets bh?

Når du er gravid, kan dit bryst vokse op til 2 brystskåle. Ikke alene bliver de større, men også tungere. Dette kan forårsage problemer som ømhed i ryg og nakke. En graviditets bh tilbyder mere støtte og er designet til at forebygge og lindre sådanne smerter.

Tips til køb af graviditets bh'er:

  1. Prøv forskellige modeller og størrelser, så du ved hvad der føles komfortabelt
  2. Luk bh krogen på den strammeste krog, så du kan løsne den, når dine bryster har vokset
  3. Vær opmærksom på bh-stropper: Jo bredere stropper jo mere støtte vil du få
  4. Se også efter sømme, dine bryster vil højst sandsynligt blive mere følsomme, så enhver søm kan allerede irritere dig
  5. - Spørg butikspersonalet om hjælp, de ved hvad man skal være opmærksom på og kan give dig råd angående størrelser

Vil du vide mere omkring bh'er og graviditet? Tjek denne side for information omkring amme bh'er. Planlægger du at tage på ferie, men ved ikke hvad du skal bære med din babymave? Læs disse tips om, hvordan du kan nyde solen og din sommergraviditet Eller læs vores artikel om graviditetsundertøj her.