Shapewear til enhver lejlighed

Hos Hunkemöller har vi et bredt udvalg af shapewear, der fremhæver dine bedste fortrin og former din krop på flotteste vis. Du kan fremhæve en smal talje, løftede baller og skjule eller slanke dine lår på smukkeste vis med vores shapetrusser, underkjoler, bodyer, trusser, hipsters, undertrøjer, højtaljede g-strengstrusser eller andet sømløst undertøj uden syninger, som føles behageligt. Hvad end du vælger at tage dit formende lingeri på under en lang kjole, eller en stram nederdel for at fremhæve din silhuet, kan du kombinere de forskellige styles på kryds og tværs. Kombiner for eksempel de forskellige undertøjssæt på tværs af strings, tai, brasiliansk eller højtaljede trusser med en corsage med push up effekt om barmen samt forskellige opstrammende effekter. Tilføj et par strømpebukser eller nylonstrømper med laze-bånd om låret. Vores shapewear former både små og store ændringer som alle kvinder og piger føler de har brug for. Hvad end du har brug for at skjule maven på din efterfødselskrop, eller du ønsker at løfte din barm, kan vores kollektion hjælpe dig. Lad vores shapewear svøbe sig om din krop og mærk hvordan de forskellige materialer som mikrofiber, nylon, blonde, satin og scuba-stof føles og former din krop, hvad enten du er en størrelse xs eller en plus size. Det behøver ikke at være dyrt for at se godt ud. Du kan sagtens få en pæn og slank figur billigt.

Shapewear der føles rigtigt

Ofte er det dejligt med shapewear som næsten går i et med huden i en farve som camel, beige, hvid, rose eller måske gennemsigtigt. Undertøj som former er en smart løsning som giver dig en behagelig følelse så du ikke skal bekymre dig om, hvordan dit tøj falder.

Shop body shapers

Om du har behov for at skjule noget eller få noget til at fylde mere er det sikkert, at vi kan hjælpe dig med at fremhæve en smuk figur og skjule de deller du ikke ønsker at vise når du har stramtsiddende tøj på. Få fastere lår og baller med højtaljede trusser, få løftet numsen og skabt en mindre talje med de korrigerende bodyer eller træk i en sømløs kjole med udglattende slim effekt. Det er vigtigt, at du vælger den rigtige størrelse, da shapewear bør give en fast fornemmelse, men aldrig være så stramt at det føles ubehageligt.

Du kan for eksempel vælge en højtaljet trusse uden søm, som giver en følelse af silke eller microfiber og føles eksklusivt mod din hud. Kombiner den med en undertrøje med opstrammende effekt under en kortærmet kjole eller vælg en simpel body. Du kan også gå efter en bh med indlæg som fremhæver og skaber en barm med fylde, eller dametrusser som giver et ekstra løft til balderne.

Vores shapewear findes i mange styles og farver. Foretrækker du sort, hvidt eller måske et gennemsigtigt look, har vi det, så du kan skabe et lækkert og klassisk udtryk eller måske et mere vintage eller moderne look. Køb vores shapewear i alle størrelser både online og i vores fysiske butikker.

Andre shapewear løsninger

Shop