Ting til Bryllupsrejsen: Hvad du bør pakke til din bryllupsrejse!

Jeres specielle dag er her næsten! Du kan ikke vente med endelig at iføre dig din bryllupskjole og på det øjeblik hvor du skal sige ”Ja”! Og selvfølgelig er du også meget spændt på jeres bryllupsrejse. Du og din nye ægtefælle, en romantisk destination (forhåbentlig med en masse sol), nyde jeres tid sammen uden at skulle tænke på noget. Men hvad burde du pakke for jeres bryllupsrejse? For at hjælpe dig, har vi udvalgt et par bryllupsrejse essentials (som dækker dine lingeri behov) som du helt sikkert burde bringe med på rejsen!

Vidunderligt Brudelingeri

Ifør dig smukt brudelingeri og overrask din mandse på den første aften af jeres bryllupsrejse! Tænk på en hvid lace bh med matchende trusser og afslut looket med seler og strømper.
Shop

“Something blue”

Selvfølgelig kan vi ikke undlade noget blåt! Selv hvis du ikke er så overtroisk, er det svært ikke at kunne lide et par søde blå trusser. Eller gå med noget lidt mere stille og udpluk noget med nogle blå detaljer, eksempelvis denne sexede hofteholder.

“Something naughty”

En lace body, frække trusser eller en sexet babydoll. Medbring også nogle frække elementer på jeres bryllupsrejse, da vi ved at dette vil blive meget værdsat!
Shop

Loungewear

Du må absolut ikke glemme at medbringe noget komfortabelt, såsom en smuk underkjole eller blot en pyjamas! Fordi nogle gange vil du og din mandse bare chill og slappe af.
Shop

En dejlig duft

Dufte kan vække minder til live! Udvælg en dejlig duft og tag denne med på jeres bryllupsrejse. På denne måde vil I blive mindet om denne smukke tid, når du bærer den samme duft igen!
Shop

En (sexet) bikini og strand accessories

Da vi ofte vælger at besøge solen, når man tager på bryllupsrejse er det altafgørende at medbringe flot badetøj! Glem ikke at medbringe stand accessories, såsom en solhat eller beach wraps for moderigtigt at nyde solen.
Shop