Onesies til børn

Køb nu

Leder du efter søde onesies til børn og teenagere? Så har vi gode nyheder til dig! Vi har en Mini me kollektion! Kollektionen består af de sødeste onesies med tilhørende hjemmesko, designet specielt til piger og drenge i alderen 4-15 år.

Me designs findes også til voksne! Nu kan du rigtig hygge sammen med din ‘mini me’ i disse lækre og bløde onesies. Der er mange flotte print og mønstre i friske farver at vælge imellem og i finder helt sikkert et par der passer perfekt jer bedst. Så er i til lyserød print med masser af hjerter eller søde kaninøre på hætten, finder i det hos Hunkemöller. Der er ikke noget bedre end at slappe af i nattøj en hel weekend sammen med de mindste i matchende tøj.

Onesies til børn

Det perfekte nattøj til børn. En mini-onesie kan også bruges som pyjama s, eller bare som hyggetøj i løbet af dagen. De er nemme at springe i og med lynlåsen foran kan man åbne lidt op, hvis det bliver for varmt. De er lavet i bløde og superbehagelige materialer, og vores onesies med fleece passer ekstra godt til de kolde vintermåneder. Og med matchende hjemmesko, kan I holde fødderne varme vinteren igennem!

De nye onesies fås i forskellige størrelser til børn (str. 104, 110/116, 122/128, 134) og teenagere (str. 140,146/152, 158). Højere børn/teenagere kan også bruge voksenstørrelser (fra XS). De matchende hjemmesko findes i størrelserne 24/25 til 34/35 (samt voksen størrelser). .

Pyjamas til børn

Køb nu