Pyjamasfest med dine piger

Til en pyjamasfest inviterer du dine bedste veninder hjem og så kan I have kvalitetstid iklædt jeres yndlingspyjamas og bare slappe af. Du har helt sikkert været til pyjamasfester med dine skolekammerater, da du var lille eller teenager, og der var bare ikke noget mere spændende end at være oppe så længe man kunne. Pyjamasfester, når man er i tyverne eller i trediverne, ser lidt anderledes ud. Her er nogle tip og forslag til en uforglemmelig pyjamasaften- og nat sammen med dine veninder.

1. Hvem skal du invitere?

Inviter en veninde, som du ikke har set i flere uger eller måneder. I har sikkert en masse at fortælle hinanden, og det er en pyjamasfest perfekt til. Kvalitetstid for to er skønt! Eller inviter alle de veninder, du normalt fester med, for at lave et sceneskift. I stedet for at tage hen til din favoritbar, som du plejer at gøre om lørdagen, så lav det superhyggeligt derhjemme. Hvem vil du ikke have med? Her er der adgang forbudt for mænd! 😉

2. Mad og drikke

Til din pyjamasfest skal der selvfølgelig være god mad. Sørg for, at du rigtig kan fyre den af sammen med dine veninder. Fingermad er en god ide. Lav en lille buffet med masser af forskellige snacks til hele aftenen. Lav et par Mimosa eller hjemmelavede drinks: så kan aftenen kun blive perfekt! Heldigvis betyder kalorier ikke noget til en pyjamasfest.

3. Den perfekte påklædning

Hvad kan man have på til en pyjamasfest? En ting er sikkert: de højhælede sko skal blive i skabet. Du skifter dem ud med dejlige hjemmesko.For at have det så rart som muligt, så tag en bøjle-BH eller sports-BH på under dit nattøj. Det vigtigste er selvfølgelig din pyjamas. Se de skønne pyjamas i vores Hunkemöller online shop. Fra shorts med snørebånd til pyjamas med revers; her finder du det sidste nye indenfor nattøj. Hvad du ikke må glemme er en sovemaske, så du er sikker på at få din skønhedssøvn.

Oplev vores
Pyjamas

4. Netflix eller spil

Et Netflix-maraton, et spil monopol eller kortspil, indtil du falder. Find et underholdende spil, som I alle nyder! Lav en god playliste under spillet – med sange fra fortiden – og intet står i vejen for din pigeaften!.

shop

5. Alt om personlig pleje

Hvis du hellere vil gøre din pyjamasfest lidt mere afslappet, så forkæl jer selv sammen. Laker negle, prøv en ny ansigts- eller hårmaske og nyd en kop te til. Det er bare så afslappende! Sådan en afslappende aften sammen er bare så fedt!

shop

6. Morgenmad

Er der noget bedre end morgenmad på sengen? Overrask dine veninder næste morgen med hjemmelavet morgenmad. Sikken en dejlig start på dagen!

shop