Usikre tankini

Tankini

Shop

Tankini

Tankinien er en af de mest populære bikini toppe! I dag kan du finde mange stilarter og farver når det kommer til tankinis. Det har været den ultimative bikini favorit i årevis!

Men hvad er en tankini?

En tankini er dybest set en kombination mellem en bikini og en tanktop. Dermed dens navn. En tankini er en lang top og er det perfekte badetøj for kvinder, der gerne vil dække overkroppen.

Føler du lidt ubehag ved at ligge på stranden i en bikini? Eller leder du efter noget andet end en badedragt? Måske er du gravid, men vil stadig holde det hemmeligt? Så er en tankini den perfekte bikini top til dig! Der er tankinis, der har en løs pasform, perfekt til at dække en op, mens andre er mere tætsiddende. Perfekt til at vise din kurver frem!

Shop

Tip: Vælg en tankini med læg for, at skabe og understrege din talje. Disse tankinis vil få dig til, at se slankere ud! Eller hvis du ønsker at krydre ting op, kan du gå med en tankini med en lav halskrave og at skabe den perfekte kavalergang! På udkig efter nyt badetøj? Se vores seneste badetøjskollektion! Eller er du gravid? Se hvordan du kan nyde din bulede mave og stranden på samme tid