Usikre tankini

Tankini

Shop

Tankini

Tankinien er en af de mest populære bikinitoppe, og det har den været i årevis! På grund af den stigende popularitet, kan du i dag finde masser af stilarter og farver, så du kan finde den perfekte tankini til dig. 

Men hvad er en tankini?

En tankini er dybest set en kombination mellem en bikini og en tanktop. Dermed dens navn. En tankini er en lang top og er det perfekte badetøj for kvinder, der gerne vil dække overkroppen.

Føler du lidt ubehag ved at ligge på stranden i en bikini? Eller leder du efter noget andet end en badedragt? Måske er du gravid, men vil stadig holde det hemmeligt? Så er en tankini den perfekte bikinitop til dig! Der er både tankinier, der har en mere løs pasform og er perfekt til at dække en op, mens andre er mere tætsiddende. Perfekt til at vise din kurver frem!

Shop

Tip: Vælg en tankini med læg for at skabe og understrege din talje. Denne type tankini vil få dig til at se slankere ud! Vil du hellere at pifte det hele lidt op, så kan du i stedet vælge en  tankini med en lavere halskrave for at skabe en lækker kavalergang. 

Er du på udkig efter nyt badetøj? Se vores seneste badetøjskollektion! Eller er du gravid? Se hvordan du kan nyde din bulede mave og stranden på samme tid.