Vores nye Signature Kollektion er designet og gennemtænkt til at være en forlængelse af dig. Som det første lag du iklæder dig, er disse styles et perfekt fundament som blender perfekt ind med dig: med vores innovative Second-Skin stof som tilpasser sig din krop og komplimenterer dine former, med sin bløde og letvægtige stof, som føles næsten som om det ikke er der for at give ultimativ komfort og støtte. Vi hos Hunkemöller forstår dine behov som kvinde og hylder den smukke kraft som din krop bærer på. Signatur Kollektionen er en autentisk forlængelse af din egen identitet. Din personligjed. Dine former. Din signatur.

Formstøbt stropløs bh Angie

Shop

Formstøbt bøjle-bh Smooth

Shop

Smooth body

Shop

Om samlingen: Smooth

Vi introducerer den næste evolution indenfor lingeri. Vores Smooth Kollektion er umulig at modstå. Med sin barely-there følelse der er silkeblød. Vores ultratynde puder og unikke søm kan tilpasse sig din helt egen form for en fantastisk komfort der varer hele dagen. Det innovative microfiberstof i denne kollektion er så letvægtigt at du næsten ikke opdager at du har det på, plus, at der ikke er nogle sideben, så disse BH'er passer til alle rygge uden at gnave. Så komfortabel at du aldrig har lyst til at tage det af igen. En forlægenlse af din identiet. Din personlighed. Dine former. Din signatur.

Shop

Om samlingen: Angie

Træd ind i en verden af selvtillid og muligheder med vores Multiway BH - en essentiel del af garderoben for at tage øjeblikke til nye højder. Fra simple T-shirts til aften glam. Den glatte søm vil forsvinde under al tøj for en flot silhouette, mens den bløde lås på ryggen og blonden giver et præg af feminintet. Føl supporten og komforten du fortjener, som nemt blender ind i alle aspekter af din hverdag. Og når det er tid til at gå stropløs, kan du lade de strukturede sideben omfavne dine former og løfte dig op med mere elegance og selvtillid.

Shop