Push up trusser

Ønsker du dig en større og rundere bagdel, men kan bare ikke få dig selv til at tage en ekstra squat? Eller er du på udkig efter shapewear til din bagdel? Vil du have den perfekte pasform under den kjole eller de par bukser? Vi har løsningen: Push-up trusser! Kom igen?! Ja, du læste det korrekt. Ved siden af vores udvalg af push-up bh'er og maximizers introducerer vi nu push-up undertøj. Og der er ingen grund til bekrymring, ingen vil kunne se forskellen!

Hvad er en push-up trusse?

En push-up trusse er undertøj med push-up skum, som giver en bagdel et lille løft. Skumpolstringen giver din bagdel mere form og mere volume!

Hvornår bør du iføre en push-up trusse?

Du kan iføre dig et sæt push-up trusser, når du vil give en bagdel et løft. En push-up trusse er også god, at have på, når du har en tætsiddende kjole eller nederdel, da den også har en shaping effekt. Leder du efter andre push-up produkter? Ønsker du at give dine bryster et løft? Tjek vores sortiment af push-up og maximizer bh'er! Eller brug gel pads til en ekstra push-up effekt. Læs vores andre tips til, hvordan du får dine bryster til at se større ud! Tjek vores shapewear side, hvis du er på udkig efter shapewear.