null

Dog onesies

Varmt tøj til dit kæledyr: dog onesies
Shop

Must Have-alarm: hundetøj fra Hunkemöller

Hvor sødt! Med vores nye kollektion af tøj til hunde kan du holde din hund varm til vinter og give din trofaste firbenede ven en stilopdatering. Samtidig beskytter den også dit kæledyr mod en forkølelse, fordi små hunde ofte fryser i vinterkulden. Disse onesies til hunde er bare for nuttede. Nuttethed i overflod!

Tøj til hunde i forskellige design

I år kan du vælge mellem onesies i seks forskellige design. Juletøj til hunde er helt uundværligt. For eksempel en rød onesie, der forvandler din lille skat til en lille sød julemand, eller en onesie med et lille gevir i stof på huen, så du kan gå en tur med et lille rensdyr. Du kan også holde dig til det hyggelige look og vælge en af vintermønstrene i røde eller blå farver. Du kan også gå efter et mere festligt look med vores onesie med tryk af den lyserøde panter. Alle seks onesies har en blød hue, som du kan sætte på din hunds hoved, hvis det pludselig begynder at sne på gåturen. Eller bare fordi det vil få dit hjerte til at smelte! Din lille firbenede ven vil også være taknemmelig for at føle sig varm og godt tilpas!

Hvilken størrelse skal min hund have?

Vores onesies til hunde fås i XS, S, M, L og XL. For hunde som Chihuahuaer anbefaler vi tøj til små hunde i størrelse XS. Hunde, der er lidt større end Chihuahuaer, for eksempel den franske bulldog, passer normalt godt i størrelse S. Størrelse M er til mellemstore hunde som Beagles eller Corgier. For hunde som Border Collier anbefaler vi større hundetøj i størrelse L. Hunde, der er lidt større end Border Collier, for eksempel en Bull Dog, passer normalt godt i størrelse XL. Vi anbefaler dog, at du måler din hund nøjagtigt for at vælge den rette størrelse. Uanset hvilket hund, du har, har Hunkemöller det tøj, din hund har brug for.
Pro-tip: Udforsk vores Cozy-kollektion, og find en onesie til dig selv også! På den måde kan du bruge de kolde vinterdage til at hygge og holde dig varm sammen med din firbenede ven!