null

Dog onesies

Varmt tøj til dit kæledyr: dog onesies
Shop

Must Have-alarm: onesie fra Hunkemöller!

Hvor sødt! Nu kan du holde din hund varm om vinteren og opdatere din trofaste firbenede vens stil en smule. Den beskytter samdigt dit kæledyr mod en forkølelse, fordi små hunde ofte fryser ved vintertemperaturer. Denne dog onesie er bare for sød til at være sand. Nuttethed i overflod!

Då, rensdyr eller vintermønster

I år kan du vælge mellem tre designs på din dog onesie. En brun onesie, der forvandler dit lille pus til en då, eller en onesie med et lille gevir i stof på huen, så du kan gå en tur med et lille rensdyr. Du kan også gå efter det bløde look og vælge vintermønsteret i rød, beige og blå. Alle tre onesies har en blød hue, som du kan sætte på din hunds hoved, hvis det begynder at sne under gåturen. Din lille firbenede ven vil være taknemlig for at føle sig varm og blød!

Hvilken størrelse skal din hund have?

Vores Dog Onsie fås i størrelse S, M og L. Til små hunde som chihuahuas anbefaler vi størrelse S. Hunde, der er lidt større end chihuahuas, som en fransk bulldog, er perfekte i en størrelse M. Størrelse L er til mellemstore hunde som beagles eller shiba inus. Vi anbefaler dog, at du måler din hund præscis, så du vælger den rigtige størrelse.
Godt tip: Se vores Cosy-kollektion, og find en passende onesie til dig også! På den måde kan du have det hyggeligt og varmt sammen med din firbenede ven på kolde vinterdage!