Alt Badetøj

Shop

Smukke bikinier og badedragter til kvinder med kurver

JNogle gange er vi lidt usikre på vores elskovshåndtag eller vores bryster, der er lidt for store… Det er tanker, som mange kvinder sikkert kan relatere til. I disse øjeblikke hvor vi føler os lidt mere usikre omkring vores kroppe, så kan det være svært at gå med en bikini og slappe af på stranden, fordi vi er mere optagede af vores ”fejl” i stedet for bare at nyde solen. Vidste du, at der er masser af bikinier og badedragter >, som får dig til at se tyndere ud og er perfekte til kroppe med flotte former? Dette er badetøjsmodellerne, som passer til en krop med kurver!

1. Badedragter

Shop

2. Bøjle-bikinitop

Shop

Andre
Kategorier

  1. Badedragter
    Tag an badedragt på hvis du føler dig usikker omkring din mave. Nu til dags er det højeste mode, så du har masser af valgmuligheder. Tip: Vælg en model med plisseringer for at skabe en klar talje. Disse badedragter vil her vise din figur.
  2. Bikini med bøjle og halterneck eller tykkere stropper
    Har du mere fylde foroven? Brug en bikini med bøjler, som kan give dig den rette støtte. Vær også opmærksom på stropperne! Bikinier med en halterneck eller tykkere stropper, giver bedre støtte end en bikini med almindelige stropper.
  3. Højtaljet bikini underdel
    Ha’ en underdel på hvis du vil skjule dine hofter/elskovshåndtag og for at skabe en klar talje. Du kan også gå efter folde bikini underdele, som du kan folde op for at lave dem om til højtaljede bikini underdele. Tip: Ha’ en iøjnefaldende bikini overdel på for at skabe fokus på overkroppen.

Tankini

En tankini er den perfekte løsning, når du ikke har lyst til at have en badedragt på, men du gerne vil skjule din mave. Kombiner din tankini med en flot bikini underdel for at fuldende looket!

Tankinis

Badetøj til curvy ladies