Skal du bruge en bh? Her er 5 gode grunde til at have BH på!

Skal du bruge en bh? Her er 5 gode grunde til at have BH på!

  1. I piger har brug for støtten!
  2. Den rigtige bh zgnaver sig ikke ind i huden, og efterlader heller ikke røde mærker. Den rigtige bh forhindrer faktisk visse fysiske symptomer, da den støtter både dine bryster og skuldre. Især hvis du har større bryster kan en bh hjælpe med at forhindre nakke- og rygproblemer

  3. En bh kan øge din selvtillid
  4. En smuk bh kan øge din selvtillid ligesom enhver anden beklædningsgenstand. Selv om ingen andre ser det, ved du, at du har den sexede bh med blonder på. En bh har også indflydelse på pasformen og udseendet af den skjorte, du har på, så den har rent faktisk også en effekt på dit udseende.

  5. Komfort
  6. Den rigtige bh kan gøre en stor forskel i forhold til komfort. I løbet af en dag har du tendens til at bevæge dig meget, så du kan forestille dig den ekstra vægt, der trækker på din krop, når dine bryster springer frit rundt (især hvis du har større bryster). Selvom dine bryster ikke nødvendigvis er store, kan det stadig føles mere behageligt når du bærer en bh, da det holder dit bryst mere samlet.

  7. Du vil ikke (altid) vise alt, hvad du har
  8. Når du ikke bærer en bh, kan du se den naturlige form af dine bryster og nogle gange endda dine brystvorter. Cool hvis du ikke har noget imod det, men hvis det er nødvendigt, er det rart at vide, at du kan bære en bh for at forhindre dette.

  9. Nogle gange vil vi have lidt mere
  10. Nogle gange vil vi gerne gå en skålstørrelse op eller nogle gange vil vi bare skabe lidt større kavalergangé wilt creëren, uanset hvad, kan en bh straks give din barm et løft! Brug en bh med bøjle for at gå efter et mere subtilt løft eller gå all in med en push up bh!

MEN:Det er meget vigtigt når du går med bh, at det er den rigtige (med hensyn til størrelse enog form).Husk også, at det ikke er godt for din krop at have bh på 24/7. Dine bryster kan bruge støtten i løbet af dagen, hvor du er aktiv, men når du sover, fortjener de også en smule hvile. Desuden er det også vigtigt, at du går med bh fordi du også er komfortabel med at have den på. Hvis du er mere tilpas uden at gå med bh, skal du bare lade være.

Er du en bh-elsker og har brug for nogle nye? Oplev vores seneste kollektion eller se vores tips til at købe bh! Eller læs, hvilke undertøjs fejl vi alle har lavet!