Broen Shopping

Broen Shopping

Exnersgade 18
6700 Esbjerg

Åbningstider

  • Mandag 10:00 - 19:00
  • Tirsdag 10:00 - 19:00
  • Onsdag 10:00 - 19:00
  • Torsdag 10:00 - 19:00
  • Fredag 10:00 - 19:00
  • Lørdag 10:00 - 17:00
  • Søndag 10:15 - 17:00
Rejseform:
Hunkemöller Exnersgade, Esbjerg I vores Hunkemöller butik i Esbjerg finder du lingeri, undertøj, bikinier, badetøj og meget mere. Butikken er lokaliseret i Esbjerg centrum, hvor der er gratis parkering lige i nærheden i fire timer og nem adgang til offentlig transport i form af bus og tog. Vi har altid de nyeste kollektioner og nyheder for den kommende sæson. Butikken i Esbjerg har åbent man-fre: 10-19 og lør-søn: 10-17. Husk at vi har åbent døgnet rundt på hunkemoller.dk, hvor du mulighed for at bestille online og få dine varer sendt gratis direkte til butikken. Vi informerer dig, når din pakke er klar til afhentning. Vores dygtige personale står klar til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige lingeri med perfekt pasform og i lige den stil, du søger. Har du brug for mere hjælp, tilbyder vi en BH-fitting. Personalet ser frem til at se dig i vores Hunkemöller butik på Exnersgade i Esbjerg.

 

Om Hunkemöller

Hunkemöller er Dansk ekspert inden for lingeri. Hos Hunkemöller finder alle noget, de kunne ønske sig, lige fra den daglige bh til de sexede trusser! Ud over en bred lingerikollektion tilbyder vores forretninger også mange andre produkter, såsom pyjamasser, bikinier, sportstøj, beauty og meget andet!

 

Services

Vores kyndige lingerister er altid klar til at hjælpe dig! Se hvilke services, vi tilbyder i butikken:

 

Tilpasning af bh'er

Er du ikke helt sikker på din skålstørrelse? Kom til butikken, og få bh'en tilpasset gratis, og bliv målt af en af vores lingerister.

 

Click & Collect

Få din onlineordre bragt gratis til butikken. Behov for en anden størrelse? Så kan du straks få den byttet i butikken.

 

Order in Store

Har vi ikke længere din størrelse i butikken? Eller vil du hellere have en anden farve? Så kan vores lingerister bestille det rigtige produkt til dig i butikken.
Gratis afhentning i over 30 butikker
Gratis returnering
Gratis BH Fit-service i butikken