Disclaimer

Denne disclaimer gælder for indholdet og brugen af hjemmesiden www.hunkemoller.dk. I denne sammenhæng vil Hunkemöller gerne henlede din opmærksomhed til det følgende:

Ansvarsbegrænsning
Hunkemöller gør sit bedste for at sikre sig, at der ikke er fejl i oplysningerne på hjemmesiden (inklusiv alle produktoplysningerne indeholdt på hjemmesiden). Desværre er det ikke noget, som vi kan garantere. Hunkemöller er ikke ansvarlig for åbenbare fejl og tastefejl. Disse er fejl, som alle forbrugere kan identificere. Har du lagt mærke til nogen? Vi vil sætte pris på, at du meddeler det til os. Send venligst en e-mail til: customerservice@hunkemoller.com

Rettigheder
Hunkemöller, eller den berettigede part, forbeholder sig alle rettigheder, inklusiv copyright/ophavsret og varemærkeret, retten til billeder og portrætter og/eller alle andre immaterielle rettigheder, med henvisning til alt der vises på hjemmesiden. Dette inkluderer tekst, illustrationer/billeder og grafisk materiale. Ingen af disse rettigheder overføres til besøgende/brugere af hjemmesiden. Kopiering af denne hjemmeside, eller dele af den, reproduktion eller lagring af den på enhver anden måde, eller at gøre den tilgængelig for andre er ikke tilladt uden Hunkemöllers eksplicitte og skriftlige samtykke. En tilladelse er ikke påkrævet i forhold til en personlig, ikke-kommerciel brug.

Ændringer
Hunkemöller er, på et hvilket som helst tidspunkt og uden forudgående bekendtgørelse, berettiget til at ændre i oplysningerne på denne hjemmeside inklusiv teksten i denne disclaimer. Vi anbefaler derfor, at du jævnligt undersøger, om oplysningerne på denne hjemmeside er blevet ændret.

Hunkemöller B.V. 2024