Bodystocking

Med en bodystocking kan du skabe det perfekte modeudtryk med dit outfit! Det supplerer ikke kun din lingeri-samling, men virker også som den perfekte tilføjelse til dit outfit. Og ja, vi henviser til dit daglige outfit! Vis den bodystocking frem!

Hvad er en bodystocking?

En bodystocking, eller en body, er det samme som en onepiece. De kommer med (eller uden) ærmer og har smarte knapper i bunden, så du altid nemt kan fjerne den. Så det er ikke længere et argument, at en body er super ubelejlig at have på (for eksempel under toiletbesøg). Bodystockings af bomuld, bodyer med blonder, der findes mange valgmuligheder. Brug en bodystocking som lingeri eller som en del af dit outfit!

Shop Bodyer

Bodystocking som lingeri

De fleste af jer er formentlig bekendte med, at anvende en bodystocking som lingeri. En body lavet af blonder er en absolut musthave når det kommer til lingeri i dag! For at krydre tingene op i hverdagen, kan du en gang imellem iføre dig en body i stedet for en bh og trusse. Blonder og detaljer gør bodystockings super sexede og elegante. Du kan bære din bodystocking, som almindeligt undertøj eller til de særlige tilfælde ;)

Shapewear bodystocking

Vidste du, at der også er shapewear bodystockings ? Ligesom med andre typer for shapewear toner og fremhæver disse bodystockings de rette steder på kroppen. Denne type af bodystocking er beregnet til, at have på under sit tøj. For eksempel under tætsiddende kjoler.

Shop

Bodystocking som udendørstøj

En bodystocking kan du ikke kun bære under dit tøj, den kan også anvendes, som en del af dit outfit! Det gode ved bodystockings er, at de er onepieces. Så ikke flere skjorter, som ikke bliver gemt nede i bukserne eller undertøj du fremviser, når du bukker dig ned efter noget! Kombiner en bodystocking med et par jeans for et mere afslappet look eller bær den med et par bukser og en blazer for et mere elegant look. Vælg enten en basic body eller krydre dit look op med en bodystocking lavet af blonder (f.eks. når du skal ud i byen). Bodyer er også perfekte, at kombinere med smukke nederdele, såsom et blyantskjørt.