Morgenkåbe, badekåbe eller kimono - Hvad skal du vælge? Her er en guide, som hjælper dig godt på vej!

Hos Hunkemöller har vi et stort udvalg af kåber. Men er du i tvivl om du skal vælge en morgenkåbe, badekåbe eller kimono? Så er du ikke alene om din fortvivlelse. For hvornår bruger man egentlig den ene frem for den anden, hvad er en badejakke og hvad er formålet med de forskellige varianter af damekåber? Her på siden vil du få svar på nogle af disse spørgsmål, så du vælger helt rigtigt. Der er nemlig forskel på, om du skal bruge en kåbe til efter du har nydt et dejlig varmt bad eller når du skal i spa, om du skal bruge kåben om morgenen og til hyggeaftener på sofaen eller om det er til når du har en fræk overraskelse til din partner. Gå på jagt efter din yndlingskåbe og vælg blandt masser af flotte modeller, materialer og farver. Med denne oversigt har vi gjort det lettere for dig at se forskellene, og vælge dine favoritter ud fra deres specifikationer!

Morgenkåber

Morgenkåber er perfekte til at have på hjemme hos dig selv om morgenen, på en doven søndag eller til afslapning på sofaen efter en lang dag. For et perfekt hyggelook, kan du med fordel runde af med noget behageligt nattøj eller et par lækre sutsko sammen med din morgenkåbe. For uanset om det er weekend med masser af tid til selvforkælelse eller en helt almindelig hverdag, er det en god idé at starte morgenen med noget rart og aftenerne af med noget virkelig afslappende.
Morgenkåber hos Hunkemöller kalder vi for badejakker. Materialet er blødt og behageligt, og ofte lavet af et rib-stof. Morgenkåben har ligesom de andre typer af kåber et bindebånd, og findes i forskellige farver og længder.

Badekåber

Badekåber fra Hunkemöller udmærker sig ved ikke kun at bruge frotté, hvilket gør designet endnu mere attraktivt. Ønsker du at fremhæve din feminine side, har vi også de lidt mere sensuelle kåber til efter badet. Om du skal i saunagus med din søster, spa med veninder eller en svømme ude i det danske havvand, så er en badekåbe lige hvad du har brug for. De er nemlig super praktiske – både til at blive tør med, så du ikke fryser efter en tur på stranden i Danmark, hvor vandet ofte er lidt køligt, eller til at dække din krop lidt til med, når du er i spa og slapper helt af. Se også vores flotte udvalg af badetøj, til din næste badetur.

Bådekåber fås både i korte og lange modeller, som er bløde og behagelige – et absolut must-have for enhver kvinde, som vil forkæle sig selv.

Kimonoer

Vil du føle dig sexet når du kommer ud af sengen eller til en fræk aften med din partner? Hunkemöller har et stort udvalg af flotte kimonoer, i forskellige typer og til enhver lejligheder. Du kan kombinere en kimono med noget sexet nattøj, en body eller lækkert lingeri, og føle dig flot og feminin. Vælg en kimono der matcher din bh eller trusser, og få et komplet sæt.

Shop

Kimonoer er behagelige at have på, da materialet ofte er tyndt satin eller silke, og de unikke detaljer giver dem et ekstra eksklusivt og personligt look. Du kan vælge mellem både korte og lange modeller. Bindebåndet midt på taljen giver en flot og feminin silhuet, med pæne former.
Hvis du skal giftes, så er kimonoen helt perfekt til at have på, imens du får lagt makeup og sat dit hår. Gå på opdagelse i vore brudelingeri og match det med en fin hvid kimono.

Alt Nattøj

Shop