Typer af Træning Leggings

At vælge den perfekte legging har aldrig været nemmere, eftersom at vi nu har udviklet leggings i 3 forskellige typer. Vælg “The Flex” i behagelig bomuld, hvis du ønsker en skøn hverdagsleggings, som også passer til lav intensitets træning. For mere seriøse workouts har vi “The Performer”, i quick-dry polyester. Denne legging giver din selvtillid et boost når du træner! Når du har brug for en legging i ekstra høj kvalitet med den helt korrekte støtte, så anbefaler vi at du vælger “The Power”!

null

The Flex

Hvem siger leggings kun er til træningscenteret? 'The Flex' er en legging af super blød bomuld, som giver dig lysten til at leve i dem; de kan anvendes til sport, til hverdagen og selvfølgelig også bare for at se godt ud.

Shop
null

The Performer

Hånden op, hvis du er interesseret i en legging, som giver dig lysten til at træne. Ved brug af sports polyester, tørrer disse leggings super hurtigt. 'The Performer' er en legging, som har dig dækket både når det kommer til sport og hverdagsbrug.

Shop
null

The Power

Er du klar til at føle 'The Power'? Ved hjælp af strækstof, som er designet til at kramme og støtte på alle de rigtige steder, er The 'Power' leggings perfekte til seriøse workouts men stadig komfortable og stilfulde nok til at bære hele dagen.

Shop
null

Trænings Bukser

Shop