Typer af Træning Leggings

Det har aldrig været lettere at vælge det rigtige par leggings med vores tre legendariske leggings, perfekt til alle og enhver lejlighed!

Leder du efter det perfekte par til dem du bruger der er hjemme til HIIT-træning? Squat-sikker og med åndbart stof, er "Oh My Squat" dit bedste valg! "Make Me Zen" er perfekte til meditation søndag morgen. Med høj talje, og formende silikonebånd i taljen, behøver du aldrig bekymre dig om, at de glider ned. Uanset om solen skinner eller regnen siler ned, "Run Baby Run" leggings er din bedste ven, når det kommer til løb: Fremstillet i åndbart genbrugsstof med indvendig træknor og skjult lomme til dine nøgler

Make Me Zen

Bevæg dig uden at gå på kompris i Make Me Zen-leggings. Med linningen i silikone skal du aldrig bekymre dig om, at dine leggings glider ned igen. Leggings, der er skabt til at forene dit sind og dine bevægelser.

Shop

Oh My Squat

Oh My Squat-leggings er vores 100% squat-sikre leggings. De tager dig ud af din komfortzone og ind i dit træningszone. Så pres dig selv!

Shop

Run Baby Run

Du er altid klar til en løbetur i disse Run Baby Run-leggings. Det reflekterende tryk på benene sørger for, at du er synlig under dårlige lysforhold, mens den indvendige træknor sikrer den perfekte pasform. Så bare kom afsted!

Shop

Trænings Bukser

Shop