Forklaring på de forskellige strømpe stilarter!

Strømpebukser, stockings, hofteholdere. Hos Hunkemöller kan du finde netop den strømpe du er på jagt efter! Men hvad helt bestemt er forskellen mellem f.eks. et sæt strømpebukser og en hofteholder? Lad os komme med en forklaring! You kan finde et klart overblik over de forskellige strømpe stilarter, så du kender forskellen mellem dem og kan vælge den strømpe der passer dine behov!

Hvad er stockings?

Du bærer stockings med et strømpebånd. Stockings er stort set det samme, som et sæt strømpebukser dog uden bukserne. De fleste stockings sidder på dine lår, men kan variere i længden. Hvis du vil iføre dig et sæt stockings, har du også brug for et strømpebånd for at holde dem oppe. Det er ikke kun funktionelt, at kombinere dine stockings med et strømpebånd, men det giver dit udseende et sexet touch.
Shop

Hvad er hofteholdere?

Hofteholdere er stort set det samme som stockings bortset fra det faktum, at du kan have dem på uden et strømpebånd. Hofteholdere har silikone på den indre side af båndet, hvilket holder hofteholderne på plads. Hofteholdere pifter dit outfit op men er også perfekt, at have på under tøjet da hofteholdere ikke har nogle synlige sømme, såsom strømpebukser.
Shop

Hvad er strømpebukser?

Strømpebukser dækker din underkrop fra taljen og ned en spidsen af dine tæer. Strømpebukser kommer i forskellige deniers. Deniers refererer til tykkelsen af dine strømpebukser og dens dækning. Strømpebukser omkring 10 denier er for eksempel tyndere og dækker mere end strømpebukser omkring 60 denier. Strømpebukser kommer i mange forskellige designs, du har basic strømpebukser men også strømpebukser med (sexede) print.
Shop

Hvad er et strømpebånd?

Du bærer et strømpebånd over dine trusser og fastgør strømpebåndet til dine stockings. Strømpebånd kommer i forskellige former, nogle bærer du på dine hofter, mens andre kommer op til din talje. De fleste strømpebånd kommer med en bagkrog til fastgørelse og 4-6 (justerbare) retstropper med klips for at fastgøre dem til dine stockings.
Shop

Vil du vide mere omkring strømper? Find ud af, hvordan du vasker dine Hunkemöller strømper på denne side! Find også ips på hvordan du ifører og holder dine strømper uden at skade dem.