Kend forskel på de forskellige typer af strømper 

Over-knee strømper, selvsiddende strømper, strømpebukser og hofteholdere. Hvad er forskellen egentlig? Hos Hunkemöller kan du finde lige præcis den type strømpe, som du er på jagt efter. Her finder du forklaringer af de forskellige kategorier, så du kan få et klart overblik i din søgning og med lethed finde den strømpe, der passer til netop dine behov, mellem alle de forskellige typer af strømper.

Hvad er over-knee strømper?

Du bærer overknee-strømper sammen med en hofteholder. Overknee-strømper er næsten det samme som et par strømpebukser, bare uden den øverste del som trækkes over hofterne. De fleste over-knee strømper sidder på dine lår, men kan variere i længden. Hvis du vil iføre dig et sæt over-knee strømper, har du også brug for en hofteholder til at holde dem oppe. Det er ikke alene funktionelt at kombinere dine lange over-knee strømper med en hofteholder, men giver samtidig også et sexet touch til dit look.

Shop

Hvad er selvsiddende strømper?

Selvsiddende strømper, også kendt som stay-ups, er stort set det samme som over-knee strømper bortset fra det faktum, at du kan have dem på uden en hofteholder. Selvsiddende strømper har nemlig en silikonekant på indersiden af båndet, hvilket holder strømperne på plads af sig selv. Selvsiddende strømper pifter dit outfit op, men er samtidig perfekte at have på under tøjet, da de ikke har nogle synlige sømme, ligesom almindelige strømpebukser har.

Shop

Hvad er strømpebukser og hvad betyder denier?

Strømpebukser dækker din underkrop fra taljen og ned til spidsen af dine tæer. Strømpebukser kommer i forskellige deniers, hvilket refererer til tykkelsen af strømpebukserne og hvor gennemsigtige, de er. Strømpebukser omkring 10 denier er for eksempel tyndere og mere gennemsigtige end strømpebukser omkring 60 denier. Vores strømpebukser kommer i mange forskellige designs, såsom almindelige og mere basic strømpebukser, men også strømpebukser med (sexede) print.

Shop

Hvad er en hofteholder?

Du bærer en hofteholder over dine trusser og fastgør den til dine over-knee strømper. Hofteholdere kommer i forskellige former, og nogle bærer du på dine hofter, mens andre sidder helt oppe i taljen. De fleste hofteholdere kommer med en bagkrog til fastgørelse, og har 4-6 (justerbare) stropper med klips for at fastgøre til at sætte dem fast på dine over-knee strømper. 

Shop

Vil du vide mere om strømper? Find ud af, hvordan du vasker dine strømper fra Hunkemöller på den bedste måde, og få masser tips til hvordan du tager strømper på uden at de får rifter.