Sådan skal du vaske dine strømper

Et par smukke strømpebukser eller sexede stay ups kan sætte prikken over i’et på dit outfit, men hvordan holder du dem pæne? Der er forskellige vaskeinstrukser til dine strømper. For at hjælpe dig, har vi lavet en oversigt med tips, om hvordan du holder dine strømper så gode som nye.

Hvordan vasker jeg mine strømper?

Vores første tip er at vaske strømperne i envaskepose.Du kan bruge den samme pose, som du ville bruge til dit lingeri. Der må dog aldrig være noget med kroge på i samme pose, da det kan skade strømpen. Scroll ned for alle strømpe vaskeanvisninger.

Selvsiddende strømper

Shop

Strømper

Shop

Strømpebukser

Shop

De samme vaskeanvisninger gælder for stay-ups, stockings og tights. Disse kan vaskes i en vaskepose i maskine på max 30 grader. Strømper må ikke tørre tumbles, og der må ikke anvendes blegemiddel, strygejern eller kemisk rensning ved professionelle vaskerier.

Vaskeanvisninger for hofteholdere:

Hofteholdere

VDer er lidt andre anvisninger for hofteholdere. Hofteholdere må kun håndvaskes. Disse må heller ikke tørre tumbles, og der må ikke anvendes blegemiddel, strygejern eller kemisk rensning ved professionelle vaskerier.

Shop

Nysgerrig på hvordan du vasker andre produkter, nattøj f.eks? Se alle vores tips på denne side.. Vil du vide mere omkring strømper? Opdag voresforskellige strømpe stilarter eller læs om hvordan du undgår at dine strømpebukserfår rifter!