Sådan vasker du bedst dine strømper

Et par smukke strømpebukser eller sexede stay ups kan sætte prikken over i’et på dit outfit, men hvordan holder du dem pæne? Der er forskellige vaskeinstrukser til dine strømper, og for at hjælpe dig, har vi lavet en oversigt med tips til hvordan du bedst holder dine strømper så de forbliver så gode som nye.

Hvordan vasker jeg mine strømper?

Vores første tip er at vaske strømperne i en vaskepose. Du kan bruge den samme pose, som du også bruger til dit lingeri. Der må dog aldrig være noget med kroge på i samme pose, da det kan skade strømpen. Scroll ned for at se vaskeanvisningerne til de forskellige typer af strømper.

Selvsiddende strømper

Shop

Over-knee strømper

Shop

Strømpebukser

Shop

Ved vaskning af strømper, gælder de samme vaskeanvisninger for både selvsiddende strømper, over-knee strømper og strømpebukser. Disse kan vaskes i en vaskepose i vaskemaskinen på max 30 grader. Strømper må ikke tørretumbles, og der må ikke anvendes blegemiddel, strygejern eller kemisk rensning ved professionelle vaskerier. 

Vaskeanvisninger for hofteholdere:

Hofteholdere

Der er lidt andre anvisninger for hofteholdere end for strømper. Hofteholdere må nemlig kun håndvaskes. Desuden må disse heller ikke tørretumbles, påføres blegemiddel, strygejern eller kemisk rensning ved professionelle vaskerier.

Shop

Vil du vide mere om strømper? Læs mere om forskellige typer af strømper eller bliv klogere på hvordan du undgår at dine strømpebukser får rifter og begynder at løbe. 

Er du også nysgerrig på hvordan du vasker nattøj eller andre produkter? Så kan du læse meget mere om alle vores tips til vaskeanvisninger.