Hunkemöller x Pink Ribbon

Hunkemöller støtter Pink Ribbon

Hunkemöller er mere end blot et lingerimærke; vi er dybt engagerede i kvinders velvære. Hunkemöller fortsætter med sit mål at øge bevidstheden om brystkræft og vores støtte til Pink Ribbon viser vores ægte bekymring for kvinders sundhed og velvære. Ved at bruge vores platform som et populært lingerimærke kan vi nå ud til et bredt publikum og oplyse kvinder om vigtigheden af ​​tidlig opdagelse, regelmæssige screeninger og hvordan man passer på sine bryster.

Til dette års kampagne samarbejder vi med den hollandske skuespillerinde og virksomhedsejer Moïse Trustfull og den tyske skuespillerinde og Pink Ribbon-ambassadør Vanessa Eicholz.

Moïse har mistet sin mormor til brystkræft, noget hun blev dybt berørt af. Siden den grund har hun, sammen med sin mor Quinty Trustfull, dedikeret tid til at øge bevidstheden og støtte initiativer dedikeret til at bekæmpe denne sygdom.

Ud over sin karriere inden for underholdning er Vanessa kendt for sin rolle som Pink Ribbon-ambassadør og hendes dedikation til Pink Ribbon-sagen. Vanessas passion i denne sag er forankret i hendes egne oplevelser og historierne om dem, hun mødte undervejs, hvilket gør hende til en lidenskabelig fortaler for kampen mod brystkræft.

MoÏse Trustfull og Vanessa Eicholz kobler deres personlige erfaringer til brystkræft og vores mål. Deres historier understreger vores kampagne med et dybtgående formål – at øge bevidstheden og bidrage aktivt til kampen mod denne udbredte sygdom. Hold øje med vores sociale medier for at se kampagnen!

Vi er utrolig stolte over vores samarbejde med Pink Ribbon. Sammen øger vi bevidstheden om brystkræft og hjælper med at udbrede viden, der kan føre til tidlig opdagelse.

Vær med til at gøre en forskel! #HunkemöllerCares #PinkRibbon #BreastCancerAwareness

Støt Pink Ribbon

For at støtte denne kampagne og Pink Ribbon sælger vi Pink Ribbon-armbåndet online samt i butikker i Holland og Tyskland. Hvert år designer Pink Ribbon et armbånd for at indsamle penge. Pink Ribbon-ambassadør, Quinty Trustfull, designede Pink Ribbon 2023 armbåndet, som en hyldest til sin mor, der døde alt for tidlig, og for at fejre 20-årsdagen for Pink Ribbon. Resultatet blev til et armbånd fyldt med symbolik. Pink Robbon-armbåndet har 20 farvede perler, båndet har en sublit indgravering af "20" og to specielle charme, hvor den ene er en sommerfulg der symboliserer håb ogkærlighed.

Empowerment møder stil med Bessie bh'en

Men det er ikke alt; vi er også dedikeret til indsamlingen. For hele oktober måned, hver solgte Bessie-bh uden bøjle, såvel som Pink Ribbon-armbånd, der kan købes i Holland og Tyskland og Ribbon-armbånd der kan købes i Belgien, vil en del af overskuddet gå til at støtte denne vitale sag. Denne fælles indsats understreger vores engagement til at gøre en positiv indflydelse og stå ved siden af kvinder, der kæmper mod brystkræft.
Shop

Den nøgne sandhed om brystkræft

  • • 1 ud af hver 7 kvinde i Holland bliver diagnosticeret med brystkræft i løbet af deres liv. Selvom chancerne for at overleve at steget betydeligt de sidste årtier, er denne sygdom stadig skyld i mere end 3000 dødsfald hvert år. Der er akut brug for mere forskning.
  • • En undersøgelse udført af Hunkemöller blandt 1615 respondenter afslørede, at en negativ selvopfattelse udgør en risiko for kvinders helbred.
  • • Hvis du udfører regelmæssige selvtjeks, og tager dig tid til faktisk at tjekke dine bryster, hjælper det med at opdage de tidlige stadier af brystkræft (hvilket øger dine chancer for at vinde over denne sygdom).


Besøg Støt Brysternes hjemmeside for at lære mere om, hvordan man laver et selvtjek og hvad man skal være opmærksom på.