Open the menu

Om os

Opdag vores hemmeligheder

1886 - et år der for altid vil huskes! Folies Bergère danser i Paris for første gang, arbejdet med opfindelsen af grammofonen påbegyndes og en velkendt cola-drik lanceres. Og så var der et stolt øjeblik for os, da vi i Amsterdam åbnede vores første butik nogensinde.

Hvem ville have troet, at 130 år senere ville vi have 800 butikker over hele verden.  Vi har også et fantastisk websted, en lækker (og yderst praktisk) app og en hær af loyale fans.

Lingeri er vores lidenskab, som vi brænder for hver eneste dag. Vores team af talentfulde designere afsøger hele verden for at sikre, at vi leverer alle tidens must have-looks - med den helt rigtige timing. Hver ny stil er udformet til at passe perfekt og vores bh-eksperter i butikkerne er de bedste til at finde den helt rigtige størrelse til dig.

Vi elsker vores arbejde og er stolte af vores produkter og personale. Heldigvis er der også nogle vigtige folk, der værdsætter os! Siden 2014 har vi vundet Lingerie Retailer of the Year i Tyskland, Belgien, Spanien, Frankrig, Luxembourg og Holland. Vi har også vundet priser for årets webshop over hele Europa og for Tyskland, Spanien, Frankrig og Holland.

Fun er i vores DNA - så gå ikke glip af vores blog, hvor du finder vores seneste nyheder på alle dine foretrukne sociale medier. Der er meget mere at fortælle, så hvis du vil opdage flere af vores hemmeligheder, så download vores Hunkemöller Brand Journey   


Samarbejde og socialt ansvar

Vi samarbejder med leverandører over hele verden for at udvikle de bedst mulige produkter. At være den bedste, betyder at vi tilbyder høj kvalitet og fantastisk service til gode priser. Det betyder også, at vores leverandører, skal behandle deres ansatte efter de samme værdier som er gældende hos Hunkemöller.
I 2004 introducerede vi et adfærdskodeks, som er baseret på retningslinjer fra International Labour Organisation.
Vores adfærdskodeks indeholder aspekter som, forbud mod børnearbejde og diskrimination baseret på køn, etnisk baggrund, religiøs overbevisning og seksualitet. Retningslinjerne omfatter også jobsikkerhed og lønninger, der er i overensstemmelse med landets juridiske minimumsløn, samt sunde og sikre arbejdsvilkår.


Code of conduct

Vi er stolte af vores virksomheds værdier, samt den tillid vi har opbygget til vores leverandører, ansatte og andre samarbejdspartnere.
Vores ansatte og partnere skal altid følge de regler og retningslinjjer, som er gældende i det land, hvor vi er repræsenteret, og samtidig følge de værdier og standarder, som er gældende i Hunkemöller, og som er beskrevet i vores adfærdskodeks.
Vi inviterer dig til at læse mere om vores værdier og vores måde at arbejde på.

Download vores Adfærdskodeks


Franchising

Vi startede vores franchise program i Holland i 1979, og har nu franchise butikker over hele verden. Vores franchise funktion er effektivt med til at få vores forretning til at vokse, samtidig med at det er en spændende forretningsmulighed for vores franchisetagere. 

I dag er størstedelen af vores franchise butikker placeret udenfor Holland, og vores partnere har en fordel ved at være en del af en virksomhed i verdensklasse:

  • Komplet end-to-end support fra indgåelse af aftale til butiksåbning, samt butiksdesign og koncept.
  • Træning i alle områder af vores forretning
  • Løbende visual merchandising værktøjer og guides
  • Marketing aktiviiteter og kampagner
  • Løbende træning og support