Doutzen Kroes

Oplev den nye kollektion - Doutzen's Stories
Shop

Doutzen Kroes

Lær vores nye Hunkemöller ambassadør at kende: den internationale top model Doutzen Kroes! Hun kickstartede sin model karriere dengang hun indgik en aftale med lingeri brandet Victoria's Secret (som hun afsluttede i 2015). I dag repræsenterer hun Hunkemöller, og har blandt andet designet sin helt egen kollektion Doutzen’s Stories. Udover en lingeri kollektion har hun også designet en sports- og badetøjskollektion. Og der er stadig mere i vente!

Hvem er Doutzen Kroes?

Doutzen Kroes ere n international top model fra Holland. Hun er født d. 23/1-1985 og var en international top model i en alder af 17 år.

Hvor er Doutzen fra?

Doutzen er født i Giekerk, en landsby i det nordlige Holland. Men bor i dag I både New York og Holland.

Hvem er Doutzen Kroes gift med?

Doutzen giftede sig med DJ Sunnery James (Sunnery James & Ryan Marciano) i 2010. De har 2 børn: en dreng (Phyllon) og en pige (Myllena).

Vidste du at…

Doutzen også er skuespiller? I 2011 var hun med I en hollandsk film Nova Zembla og i 2017 havde hun en rolle i block busteren Wonder Woman. Ved siden af hendes model og skuespiller karriere støtter hun også forskellige velgørenheder som 'Dance4Life' og 'knot on my planet'.

Doutzens favorit work-out

Doutzen elsker Pilates og kan også lide at dyrke yoga. En gang i mellem bokser hun også lidt, og som en rigtig hollænder cycler hun når hun har mulighed for det.