Lingeri, der får dig til at føle dig sexet

Når det kommer til lingeri og undertøj.. Du ønsker at overaske din fyr med noget smukt lingeri, men har ingen idé om, hvad han kan lide? Vi har lavet et par undersøgelser og har fundet frem til 6 lingeri tips, som du kan bruge til, at få hans hjerte til at hamre derudad.

1. Sort = Altid godt

Ifølge ham betragtes sort som mystisk og sexet. Udvælg dig en sort bh og et par matchende trusser (måske et sæt med et strejf af blonder) eller ifør dig en . Alt i sort vil gå an.
Shop lingerie

2. Giv ikke det hele væk

Han vil finde det super sexet, hvis dit lingeri ikke er for afslørende, så efterlad lidt til fantasien (selv om han allerede har set det hele). Dæk ikke for meget op, men gå derimod med blondeundertøj. På denne måde kan du stadig vise noget hud frem. Brazilians er også en god mulighed, da de dækker lige akkurat nok, men stadig giver ham stadig et smugkig.

shop kanten bh's

Han vil sætte pris på noget frækt lingeri en gang imellem. Går du normalt med basics? Prøv noget med stropper eller blonder. Ellers gå med en g-streng frem for trusser. Ønsker du at udfolde din frække side? Tag et kig i vores Private collection.

4. Sexede Strømpebukser

Afslut dit look med et par sexede strømpebukser. Bær et par smukke stockings med suspenders og han vil ikke vide hvad der ramte ham. Specielt hvis du ikke bruger dem ofte - vil du få ham til at føle sig meget speciel. Tag et par par høje hæle på og det blive prikken over i'et for ham.

shop sexy beenmode

5. Ikke til sort? Gå rød

Hvis han skulle vælge en farve, som han gerne vil se dig i, ville dette helt sikkert være rød. Hvorfor? Der er noget frækt ved farven rød, men også noget klassisk. Pastelfarver er smukke ja, men han vil foretrække fræk over sødt.

shop rode lingerie

6. Sleeping Beauty

Hvis det var op til ham, skulle vi slet ikke have noget på, når vi gik i seng (fortsæt med at drømme), men hvis han skulle vælge, ville negligé være det perfekte stykke nattøj. Det tynde stof fremviser dine kurver, og det er noget, han kan lide!

shop negligés

Glem ikke, at disse tips ikke tager personlig smag i betrækning. Måske vil din mand være all in på disse tips, eller måske ikke. Det er også vigtigt, du ifører dig lingeri, som du har det godt med (selvsikkerhed er et klart turn on). Hvis du har fået et bedre indtryk af hvordan du skal gå videre, så hyg jer ;-)