Meet Josefina

Skabt til din krop med tanke på planeten.


Mød Josefina. Skabt til din krop med tanke på planeten. Vi kalder hende vores mest bæredygtige kapselkollektion. Og det er netop fordi Josefina-kollektionen er et af skridtene på vores rejse mod en mere bæredygtig produktion.

Denne rejse er en del af vores initiativ ‘Together Tomorrow’, hvor vores mission er hele tiden at forbedre vores bæredygtige praksis. Vores lingeri bliver ved med at lovprise din krop samtidig med, at det også er bedre for planeten.
Om samlingen

Det, der gør dig helt særlig, er de ting, man ikke kan se. Det er det samme med Josefina Capsule Collection. Den består af en bh, bodystocking og trusser. Vi har skabt denne pikante, feminine serie som en del af vores evolution. I denne lille og eksklusive kollektion har vi ladet vores viden om produktion af lingeri smelte sammen med det vi hele tiden lærer om bæredygtighed. En kollektion, der ikke bare ser fantastisk ud, men som også er vores mest bæredygtige kapselkollektion (indtil videre).
Shop

Vi skaber et af de mest komplicerede beklædningsstykker, du har. Bh’en. En bh kan bestå af helt op til 50 forskellige dele og det er derfor, det ikke er helt ligetil at gøre den bæredygtig. Men vi elsker udfordringer! Vores designere undersøger hvordan hver enkelt del kan gøres mere bæredygtig. De fleste af de materialer, der skaber kapselkollektionen Josefina, indeholder genbrugsmaterialer. Vores ambition er at øge den aktuelle procentdel med tiden. Vi bruger nu 100% genanvendte blonder, fremstillet af genanvendt nylon og elastan og 100% genanvendt polyesterlaminat til vores polstrede skåle. Vi udvælger blandt andet også net og elastikstropper, der indeholder genanvendt nylon i denne stil med mærker, fremstillet af FSC genbrugspapir.

 

Bh Josefina - sort

Shop

Body Josefina - sort

Shop

Bh Josefina - grøn

Shop
Produktionen af denne kollektion sker i nærheden af de steder, hvor de enkelte komponenter fremstilles, for at undgå transport og derved minimere vores aftryk. Vi har brugt tid på en opnå synlighed på vores 2. leds forsyningskæde for at finde ud af, hvor vi kan gøre en forskel.
Shop

Det er tid til positiv handling. Hos Hunkemöller skaber vi lingeri, som støtter, beskytter og styrker dig. Vi skal gøre det samme for miljøet. Vi skruer op for udfordringen i at forbedre den måde, som vi fremstiller vores tøj på for bedre at sikre vores planet. Modeindustrien har en negativ indvirkning på miljøet og vi har selv ansvaret for vores aftryk. Det er derfor, at vi, hver dag, tager skridt til at designe vores beklædningsstykker mere bæredygtigt. Disse skridt er vores rejse og rejsen er en del af vores initiativ, som vi kalder ‘Together Tomorrow’. Det er vores løfte om at passe på vores planet. Josefina-kollektionen er bare et lille skridt på denne rejse. Et smukt skridt. Sammen træffer vi valg for en bedre morgendag.