Skitøj HKMX by Hunkemöller

Shop

Skitøj fra Hunkemöller – Se godt ud på pisterne og i baren!

Yes! Det er endelig blevet skisæson! Der er ikke noget bedre end at suse ned af pisten på en solrig dag med perfekt sne. Du vil selvfølgelig gerne se godt ud, og det er der ikke noget at sige til. En dag i sneen er endnu sjovere med stilfuldt skitøj! Se den nye vintersportkollektion fra Hunkemöller, og opgrader dit ski- eller snowboard-outfit.

Bæredygtigt skitøj

Bæredygtigt og chikt på samme tid! Skijakkerne, skibukserne og skioverallsene fra Hunkemöllers vintersportskollektion er lavet af overskydende stof af høj kvalitet. Ellers skulle stoffet have været destrueret. Det betyder, at intet stof blev fremstillet til denne kollektion – påvirkningen af miljøet er derfor meget lavere.

Onze bestseller

Hvad skal du have på en dag i bjergene?

Du bør under ingen omstændigheder fryse på pisterne! De, der fryser, er ikke klædt ordentligt på. Så hvad skal du være opmærksom på? Lær alle tips og tricks til en perfekt dag på bjerget.

Skijakke

Det er vigtigt, at din skijakke holder dig varm, ser flot ud og har lommer. Det er der, du kan have dit skikort lige ved hånden.

Shop

Skibukser

Skibukser er helt uundværlige og vil beskytte dig mod kulde og vind. Desuden er skibukser vand- og snetætte. Hvis du falder på vej ned ad pisten, bliver du ikke drivvåd og kan ubekymret fortsætte med at stå på ski – og stadig holde dig varm – bagefter.

Shop

Skioveralls

Det moderigtige alternativ! En par skioveralls holder dig varm, fordi vind, sne og kulde ikke vil have en chance for at komme mellem bukserne og jakken. Derudover laver du også et fashion statement med et par skioveralls. Der er kun godt at sige om dem.
Shop

Skisweater

Under din skijakke skal du have en skisweater på. Du finder stilfulde skisweatre i skønne designs og mønstre eller tofarvede hos Hunkemöller. Selvom du ikke kan se din sweater på pisten er looket stadig vigtigt. Når du træder ind i baren, tager du skijakken af og stjæler showet med en varm og moderigtig skisweater.
Shop

Husk tilbehøret!

Når du skal sammensætte dit skioutfit er tilbehør uundværligt. Tænk varme handsker, huer, halstørklæder og skibriller for at holde dig helt varm i vind og vejr.
Shop

Glem ikke at tage en sports bh på. Selv om det måske ikke lyder som om du træner, kommer du du til at bevæge dig meget når du står på ski eller står på snowboard, og derfor har din barm godt nyde godt af lidt ekstra støtte. En sports bh er designet til at bevæge sig i, og er derfor lavet af behagelie og åndbare materialer.

HKMX ski kollektion:

Vores ski kollektion er lavet af højtydende materialer, der får dig til at se godt ud i skisesæsonen!

  1. Sne- og vandtæt: Hold sneen ude, så du forbliver varm og tør.
  2. Vindtæt: Beskyt dig mod den kolde vind.
  3. Åndbart: Din krop kan ånde imens du bevæger dig.
  4. Isolering: Sørg for den rigtige isolation, for at holde dig varm.
  5. Bevægeligt: tillader god og nem bevægelse.

 

Deine Checkliste für Ski- und Snowboardbekleidung

Varme skisokker

Skiundertøj

Skibukser

Briller

Skisweater

Skijakke

Handsker, hue, halstørklæde

 

Ski wear musthaves