5 tips til at få hvad du ønsker til jul!

Forkæles du altid af Julemanden? Eller har din partner svært ved at læse dine tanker? Måske ved din partner ikke hvor de skal starte.. Og du er for ydmyg til at tippe ham / hende om hvad du virkelig kunne tænke dig.. Eller måske får de din stil rigtig, men desværre i den forkerte størrelse. Med disse tips kan du gøre det nemmere for dem! Hjælp din kæreste med disse 5 måder til at give ham / hende gode tips, så du får de rigtige gaver under træet

  1. 1. Brug internethistorikken til din fordel!
  2. Lad din seneste internet session forblive åben på din bærbare computer, og lad den stå på det produkt, som du godt kunne tænke dig. Sørg for at vælge den rigtige størrelse, hvis dette er relevant. Lad din skærm forblive oppe og placere din bærbare computer et sted, hvor han / hun ikke kan undgå at se den.

  3. 2. Efterlad Spor & Hints
  4. Bor I ikke sammen? Efterlad et par spor og hints. Ønsker du dig et smukt lingerisæt eller en smuk bh? Sørg for at "glemme" en af dine ynglings bh'er, som har den perfekte pasform! På denne måde er det nemt for din partner at få din størrelse rigtigt og et indtryk af din stil!

3. Lav en ønskeliste

Lav en online ønskeseddel med alle de dejlige ting som du virkelig godt kan lide. På den måde kan du også vælge de rigtige størrelser og farver. Gå for den diskrete tilgang som i idé 1 og lad din bærbare computer eller tablet stå fremme. Eller del din ønskeliste via mail for at være helt sikker på at din partner ser den.

Maak een wishlist

Idéer til din ønskeliste

  1. 4. Den direkte tilgang
  2. Hvis du ved, at din partner ikke er god til, at opfange hints, er det helt okay at være direkte (så længe man gør det på en god måde). Bare fortæl ham / hende, at du har set denne rigtig dejlige item, og at du ville elske, at få det som en julegave. Især fyre kan nogle gange sætte pris på, at man er specifik.

  3. 5. Bed om et gavekort
  4. Har du ikke har lyst til, at efterlade hints og spor eller foretrækker du at vælge din gave selv? Måske ved du ikke, hvad du ønsker. Så er det okay, at bede om et gavekort. Så kan du altid tage din partner med ud en dag for at shoppe (hvis dette er noget de nyder).

Gaveideer

Køb nu