• Hjem
 • Loungebukser
Tilbage
filtre
Luk
Kategori
 • Velourkollektion
 • Toppe og hættetrøjer
 • Loungebukser
Product type
Farve
Pris
Sorter efter
Anbefalinger
Nyeste produkter
Pris stigende
Pris faldende
Mest populære

Loungebukser

1 produkt
Filtrer / sorter
Sorter efter
Anbefalinger
Nyeste produkter
Pris stigende
Pris faldende
Mest populære
 • Shorts velour Lace, sort
  Modtaget! Vi giver dig besked, så snart din favorit style er på lager igen.

  Shorts velour Lace

  249,99

Loungebukser til damer

En rolig aften eller arbejde hjemmefra? Vi har løsningen til dig! Med vores stilfulde loungebukser er du klar. Hos Hunkemöller har vi et bredt udvalg af loungebukser til damer, der ikke kun har en flatterende figur, men også er virkelig behagelige. Kombiner dine bukser med en af vores matchende hættetrøjer, og så har du det perfekte loungesæt.

Loungewear ude og hjemme og hvor som helst

Loungewear gør os glade, det er fantastisk til at slappe af i derhjemme, men loungebukser kan også bruges udenfor. De dage, hvor man var nødsaget til at vælge mellem "hjemmetøj" og "gå-ud-tøj", er forbi. Vores bløde, men stilfulde loungebukser kan bruges, når du er ude og klare dine ærinder, uden at du ligner en, der lige er væltet ud af sengen. Sæt dine bukser sammen med dine yndlingssneakers, en læderjakke eller en fin lang trenchcoat, og så er du klar.

Hunkemöllers kollektion af behagelige bukser

I vores brede udvalg af loungebukser er der et perfekt par joggingbukser til enhver. Fra bukser med brede ben til bæredygtigt loungewear og basic joggingbukser. Til vores lidt lavere og lidt højere piger, har vi en speciel petite og tall loungewear kollektion. Find den farve, der passer bedst til dig, og så er bukserne dine.