Loungewear-sæt

5 outfits til en aften derhjemme

Hvem end der sagde, at man kun kan have nattøj på i sengen har tydeligvis ikke prøvet, hvor lækkert det er at skifte til ens bedste og blødeste hyggetøj efter en lang dag. Vi har sammensat 5 Outfit’s of the night, af forskellige natkjoler, pyjamas, natskjorter, silkenattøj og en masse andre fine natsæt til din perfekte aften hjemme.

OOTN: Doven søndag

En doven søndag (aften) bliver bedst brugt i et sæt behageligt nattøj. Hop i en pyjamas og et par bløde hjemmesko og du har det perfekte look til en afslappet søndag. Hvis du fryser kan du trække en badekåbe over skuldrene og få det dejligt varmt. Et både behageligt og pænt hjemmesæt.

Shop

OOTN: Netflix Night

Gør dig klar til den ultimative hyggeaften foran fjerneren. Der skal findes snacks frem og du skal selvfølgelig også have det rigtige outfit på. Find et par løse natbukser, eller et jumpsuit i de blødeste materialer, så du kan føle dig godt tilpas.

Shop

OOTN: Girls night

Dine bedste veninder kommer forbi til en tøseaften! I skal sladre og hygge. Måske skal I videre til en fest? Mens I gør jer klar vil du gerne have noget på, som er behageligt og blødt, men også noget som er pænt og lækkert. En ternet eller stribet pyjamas måske, eller en lækker velourtop med matchende natshorts? Mulighederne er mange.

Shop

OOTN: Mig tid

En aften i sengen med en god bog, eller en film i sofaen? Ligegyldig hvordan du holder mig-tid, så skal outfittet være i orden. Find det perfekte look i vores store udvalg af natkjoler, sæt, heldragter, badekåber, ja, faktisk mange forskellige typer af natsæt. Nyd din aften i selskab med dig selv!

Shop

OOTN: Sexy nights

Nogle aftener har du brug for at føle dig lækker. Lad være med at hoppe i din sædvanlige onesie, men find i stedet noget frækt satin eller blonde frem. Top dit sæt med en flot og behagelig kimono, så du udstråler selvtillid, overskud og elegance.

Shop